Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Pod lipou loupil Jablonec

26.05.2022 | sk

Prvoligová předehrávka s Jabloncem se mladším žákům SK Roudnice nad Labem nevydařila podle představ. Soupeř ze severu uloupil všechny body. Třináctka podlehla 4:8, dvanáctka na domácím trávníku prohrála 5:17.

Liga U13

Dominik Majer (trenér Roudnice): Vstup do utkání proti pátému celku tabulky se nám nepovedl. Během 10 minut jsme si nechali dát tři hloupé góly a dotahovali jsme tak ztrátu hned od začátku. Sice jsme snížili, ale vzhledem k naší neaktivitě a pomalému přechodu do útoku jsme zaslouženě prohráli první část 1:4. Kluky jsme o přestávce pochválili za dobré držení míče a odvážnou hru, ale vytkli jim, kromě přechodu do útočné fáze, také málo zakončení. Ve druhé třetině jsme na soupeře vletěli a minimálně 15 minut mu nepůjčili míč. Byli jsme precizní snad ve všech aspektech hry. Dařilo se vše, co jsme chtěli, přidali jsme zakončení a na soupeřově polovině jsme si trpělivě tvořili příležitosti. Díky skvělé týmové práci doplněné o pár nadprůměrných individuálních výkonů jsme zaslouženě srovnali. V poslední části jsme chtěli navázat na aktivitu a práci z druhé třetiny, ale srazily nás dvě individuální chyby. A zpět do zápasu už jsme se nedostali. Asi nás opravdu srazila nervozita, nebo jiný problém v hlavě, jinak si to vysvětlit nedokážu. Nakonec přišla ještě penalta a nešťastný vlastní gól. Celkově je výsledek docela krutý. Už si připadám jako blázen, ale my fakt hrajeme dobře, jen nás sráží některé individuální chybky a nejspíš frustrace. Teď se soustředíme i na mentální přípravu, ta je dost opomíjená. A pak věřím, že naše dobré výkony už konečně udržíme konstantně. Velké díky patří i skvělým rodičům, kteří své kluky podporují celý zápas.

SK Roudnice - FA Jablonec 4:8. Branky: Lasch 2, Kühnel, Král - Knappe 4, Sirůček 3, vl. 

Roudnice: Hála, Materna, Pichl, Husák, Gruncl, Lasch, Vyzisk, Krása, Krajník, Buk, Hrbáček, Král, Kühnel, Kostelník, Váňa, Kýček. 

Liga U12

Kamil Gruncl (trenér Roudnice): Odehráli jsme další zápas, ve kterém jsem viděl, že opravdu dokážeme hrát vyrovnanou partii s každým. Prvních 60 minut jsme na míči hráli výborně, vytvářeli jsme si krásné akce, po ztrátě okamžitě napadali Jablonec, dostávali ho pod tlak, měli jsme hodně zisků a vyhraných soubojů. Ovšem je třeba přiznat, že pokud se nám nepodařilo správně a rychle napadat, tak byl Jablonec nekompromisní a svoje akce vyřešil gólově. V tom byl mezi týmy obrovský rozdíl, my z 20 krásně vypracovaných akcí zakončíme 5 a dáme 1 branku, Jablonec z 10 zakončí 10 a dá 8 branek. Stále musíme pracovat na tom, aby se kluci nebáli vzít akci na sebe a zakončili, ale hlavně, abychom se ve finální části rozhodovali rychleji a přesněji. Výsledkově to tak sice nevypadá, ale já jsem s předvedeným výkonem spokojený. Šance si vytvořit umíme. Až je začneme proměňovat, tak věřím, že plno zápasů dotáhneme i výsledkově.

SK Roudnice - FA Jablonec 5:17. Branky: Daňkovský 2, Moravec, Matoušek, Henych - Špidlen 5, Vobořil 3, Štěpař 2, Novák 2, Hadidi, Petrů, Urbánek, Bízek, vl.

Roudnice: Pekař, Kořínek, Gala, Henych, Hájek, Martan, Martan, Šámal, Procházka, Dlouhý, Moravec, Chramosta, Čmedla, Daňkovský, Matoušek. 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS