Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Na Viktorku vyzrála jen čtrnáctka

14.06.2022 | sk

Starší žáci SK Roudnice hostili v posledních domácích duelech sezony Viktorku Žižkov. A obě utkání skončila shodně 2:1. U patnáctky se radoval ze tří bodů soupeř, u čtrnáctky byl úspěšnější výběr pořádajícího oddílu.

Divize U15

David Plicka (trenér Roudnice): V poslední době děláme zbytečné chyby, jestli je to z nervozity či únavy, těžko říct. I dnes jsme z toho důvodu inkasovali. Byl to jinak vyrovnaný zápas, ve kterém nám znovu vydatně vypomohli kluci z ročníku 2008. Hrálo se nahoru - dolů. Soupeř zkrátka proměnil o jednu šancí víc, a tak vyhrál. 

SK Roudnice - Viktorka Žižkov 1:2 (1:1). Branky: Hubený - Kubečka, Mazura.

Roudnice: Fric - Haudke (41. Hlaváček), Soušek (41. Pačes), Kočí, Skokan (41. Motejl) - Hubený, Černý (13. Murdych), L. Malina, Procházka - Ulbrich, Mikas.

Divize U14

Václav Srp (trenér Roudnice): Utkání bylo vyrovnané se šancemi na obou stranách. Dařilo se nám rozehrávkou překonávat první blok soupeře, čímž jsme se dostávali do středního pásma. Na můj vkus jsme poté měli nahoře málo hráčů a chyběla nám i větší odvaha a kvalitnější řešení herních situací. V závěru se k nám přiklonilo i štěstíčko, když jsme vstřelili dvě branky a zápas otočili. Kluky bych chtěl pochválit za velkou touhu dovést utkání do vítězného konce. Děkujeme i rodičům za podporu a klukům z Viktorky za hezký zápas.

Roudnice - Žižkov 2:1 (0:0). Branky: Kunc, Tyller - Šarifov.

Roudnice: Osvald - Poráč, Arazim, Motejl, Hlaváček - Svoboda, Nepovím - Macháček, Adelt, Štefl - Pačes (Vyzisk, Murdych, Kunc, Tyller, Vondráček).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS