Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Plichtu zajistil Hlavsa

30.07.2022 | sk

V dalším přípravném utkání remizovali fotbalisté SK Roudnice nad Labem na domácím hřišti s FK Slavoj Stará Boleslav (Praha - východ) 2:2. Celek z Podřipska dostal do vedení Mrázek, soupeř dokázal otočit zápas, ale v poslední minutě srovnal Hlavsa. 

K další herní prověrce si domácí účastník I. A třídy ÚK přizval FK Slavoj Stará Boleslav, který bude od nové sezóny nastupovat také ve druhé nejvyšší krajské soutěži. 
 
Hosté zahájili bez ostychu a několikrát zaměstnali Doležala, ale poprvé se síť zavlnila až ve 23. minutě, kdy Hubený ml. vyslal za obranu Mrázka, který si zpracoval ideálně míč a prostřelil boleslavského gólmana - 1:0. Středočeši srovnali v 60. minutě z penalty a po rohovém kopu v 70. pak úspěšně zakončoval u vzdálenější tyče Štěpánek. V závěru ale defenziva Slavoje nebyla dostatečně důsledná a Hlavsa v posledním možném okamžiku srovnal.   

Hosté přišli o výhru, přesto trenér Miroslav Sunkovský zklamaný nebyl. "Z naší strany to byl dobrý zápas. Hráli jsme dobře kombinačně, měli jsme nějaké šance na začátku, pak i na konci. Pro nás to byla super příprava na první mistrák ve Vlašimi." Nováček B skupiny I. A třídy kádr oproti loňské sezoně příliš nezměnil. "Nějak jsme neposilovali. Myslím, že kádr máme kvalitní. A proč jsme hráli až tady v Roudnici nad Labem? Byli jsme osloveni ještě v době, kdy jsme byli v I. B třídě a chtěli jsme mančaft s nějakou kvalitou. A ta vzdálenost pro nás není zase až takový problém," dodal za cca 50 km vzdáleného soupeře Miroslav Sunkovský    

"Ve druhém přípravném utkání jsme mohli nasadit hráče, kteří nebyli k dispozici minulý týden. První poločas jsme byli lepším týmem, ale hráli jsme pomalu, především do ofenzivy. Ve druhé půlce byli lepší hosté, často jsme chybovali v rozehrávce. Konečný výsledek asi odpovídá," zhodnotil duel domácí kouč Pavel Hoznédl. 

Roudnice - Stará Boleslav 2:2 (1:0). Branky: Mrázek, Hlavsa - Cruz, Štěpánek.

Roudnice: I. poločas: Doležal: Černý, Husák, Kuchař, Matuszewski - Malák - Mrázek, Skokan, Rubín, Barcal - Hubený ml. II. poločas: Holub - Černý, Ryska, Jarůšek, Pocner - Malák - Hlavsa, Hubený st., Hubený ml., Barcal - Škoda.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka

V dalším divizním kole se starší žáci SK Roudnice nad Labem představili ve Varnsdorfu, kde byli úspěšní jen napůl. Patnáctka podlehla o...

 
Béčko ztratilo duel v závěru

Na podzimní výhru 3:2 navázat nedokázali, ani nezopakovali výkon proti lídrovi z Bohušovic a ve Velkém Březně podlehli o dvě branky (0:2)....

 
V derby se hattrickem blýskl Malý

Okresní derby zvládli a vrátili soupeři podzimní prohru. Fotbalisté SK Roudnice porazili na domácím stadionu Sokol Pokratice - Litoměřice...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
Skolili lídra, hattrick pro Hlavsu
 
Hoznédl: Prochodili jsme poločas
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS