Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Doma vyhrála jen patnáctka

29.09.2022 | sk

Ve středečním vloženém kole divize starších žáků přivítali roudničtí fotbalisté výběry SK Aritma Praha. Zatímco patnáctka dokázala vydřít všechny body po výhře 2:1, čtrnáctka podlehla soupeři 2:4.  


Divize U15

Václav Srp (trenér Roudnice): Věděli jsme, že nás čeká kvalitní soupeř, který v soutěži zatím zaváhal pouze jednou, když remizoval s pražskou Duklou. Do zápasu jsme vstoupili aktivně, snažili jsme se o konstruktivní rozehrávku, chtěli jsme být trpěliví a držet balon. To se nám vcelku i dařilo. Bohužel jsme opět jako první inkasovali, ale naštěstí se nám podařilo do poločasu vyrovnat na 1:1. Na začátku druhé půle ukázal soupeř svoji kvalitu. Byli jsme hluboko a nedařilo se nám nahoře udržet balon. Asi 20 minut před koncem jsme se opět začali dostávat do vyššího postavení, drželi míč nahoře a pro soupeře jsme byli více nebezpeční. Podařilo se nám vstřelit branku, která se nakonec ukázala jako rozhodující. Děkujeme rodičům za podporu v deštivém počasí a soupeři za hezké utkání, které mělo náboj. 

Roudnice - Aritma Praha 2:1 (1:1). Branky: Kunc, Arazim - Pavlečka.

Roudnice: Tyller - Poráč, Arazim, Štefl, Hlaváček - Svoboda, Nepovím - Macháček, Murdych, Kunc - Pačes (Rosenkranc, Vondráček, Hykš, Krejza, Materna).

Divize U14

Dominik Majer (trenér Roudnice): Svatý Václav nám moc štěstí nepřinesl. Po dlouhé době jsem byl hrubě nespokojen s výkonem našich hráčů. Po letním souboji s Aritmou jsme totiž asi mysleli, že nám to vše padne do klína a nemusíme makat a stačí jen to, že nastoupíme. První čtyři minuty byly dobré. A to je všechno. Pak jsme se vytratili, začali jsme tvořit hrubé individuální chyby a bylo po zápase. Kluci ten vlak už nechytli a my předvedli výkon k pláči. O poločase jsme si s chlapci popovídali a doufali jsme ve zlepšení. Zlepšení přišlo jen v tom, že jsme konečně zachytávali soupeřovy nákopy. A to bylo zase vše. Posledních 15 minut už jsem nás poznával, dominance na míči, chuť hrát a tvoření nebezpečných příležitostí - tedy to, co 65 minut chybělo. Musíme si z toho vzít ponaučení. Vem čert chyby, které se staly, těmi se kluci učí a rostou z nich zkušenější fotbalisti, ale špatný přístup a špatné nasazení je neomluvitelné. Pevně věřím, že si to kluci uvědomili a vše odčiní v zápase proti České Lípě. Omlouvám se těm, co v dešti stáli u hřiště a podporovali nás. My jsme jim bohužel nepřinesli radost.

Roudnice - Aritma Praha 2:4 (1:4). Branky: Gruncl, Kýček - Hiršl, Illich, Altynski.

Roudnice: Hála - Husák, Pichl, Kýček, Krejza - Buk - Kühnel, Krása, Nepovím, Gruncl - Toth (Král, Materna, Váňa).

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS