Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Fotbalový ples 2023

05.02.2023 | Ladislav Pokorný

Fotbalový ples Sportovního klubu Roudnice nad Labem. Ples klubu z města, kde se v Čechách hrál poprvé fotbal. V sobotu 4. února pořádal SK Roudnice další Fotbalový ples, který se konal v Kulturním domě Říp. K tanci i poslechu hrála skvěle až do druhé hodiny ranní skupina Pepeto.

Soutěže jsme připravili pro dámy i pány. Kopali jsme na branku, slečny a dámy to s ohledem na "obutí"  měly složitější, některé proto na chvíli "zapomněli" na dress code a vytuněné jehly odložily. Stejně jim to šlo skvěle. Díky sponzorům nechyběla ani tombola (ceny, které si nemohli z různých důvodů výherci odnést, připravíme k vyzvednutí Pod lipou). 

Vyhlásili jsme také nejlepší mládežnickou jedenáctku 2022. Tu vybrali trenéři SK Roudnice a potěšilo nás, že jsme na pódiu mohli alespoň symbolicky poděkovat dvojici borců z kategorie U12 - tedy Honzovi Hambálkovi a Adamovi Burešovi. Díky chlapi (a díky také doprovodu, bez kterého by kluci nemohli přjet).    

A jsme také velmi rádi, že si naše "plesání" nenechal ujít např. ani místostarosta Roudnice nad Labem Jiří Řezníček.  

Vybraná jedenáctka mládeže

Lukáš Tyller (U15), Adam Hlaváček (U15), Marek Arazim (U15), Natálie Kušinová (WU15), Lucie Vaníčková (WU18), Adam Buk (U14), Václav Krása (U14), Jan Hambálek (U12), Adam Bureš (U12), Kryštof Hájek (U13), Jan Martan (13).

Ples jsme se rozhodli uspořádat po dvouleté pauze zapříčiněné covidem i s tím rizikem, že tentokrát, s o hledem na pololetní prázdniny, nebudeme kompletní. Ovšem je pravda, že účast jsme očekávali o něco vyšší. 

A tady si dovolím malou vsuvku. Ovšem berte to, prosím, s nadhledem. Vždyť je od člověka ze 60. let minulého století, pro kterého klubismus nebyl vyprázdněný pojem a který akce s rodinou plánoval podle toho, kde se co hrálo. 

S ohledem na to, kolik má SK Roudnice hráčů, týmů, trenérů, vedoucích, by nemělo být problémem naplnit, a to i v období prázdnin, větší sály než je Říp. Nejsem si totiž jistý, zda každý v sobotu musel lyžovat v Chamonix, analyzovat vybrané trendy ve věcném pořádání a vyhledávání, číst Vergilia v originále, hledat ztracený čas s Proustem, sledovat vývoj cen na burze, pátrat, jestli se může nejmenší a tedy nedělitelná částice rozpadnout, nebo se dloubat v nose. 

V každém případě děkujeme všem, kteří přišli a tím dali najevo, že jim roudnický fotbal, který prochází složitým obdobím, není lhostejný. A děkujeme také všem sponzorům, kteří nám jakýmkoliv způsobem pomohli. A do třetice, díky patří samozřejmě také vedení KD Říp a vstřícnému personálu. 

Ať se nám všem daří, SKR!

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS