Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Futsalisté SK Roudnice nejlepší v přeboru

23.03.2023 | sk

Byli nejlepší ze všech. Futsalisté SK Roudnice nad Labem jasně ovládli krajský přebor, když v ročníku 2022/2023 nenašli přemožitele a získali 52 bodů (16 - 4 - 0, 132:49). Druhý skončil Oldřichov a třetí výběr Old School Ústí. Sezonu jsme zhodnotili s jedním z vedoucích a trenérů Martinem Haklem.  

Na jaké příčky jste mysleli před zahájením ročníku?
Chtěli jsme vylepšit loňské čtvrté místo, tedy skončit do třetího místa. Že jsme dokázali celou soutěž vyhrát je skvělé. Třešničkou na dortu je, že jsme v průběhu sezony nenašli přemožitele, což se ještě v historii krajského přeboru futsalu nikomu nepodařilo. 

Kdy jste začali věřit, že budete první?
Tři kola před koncem soutěže jsme měli komfortní náskok, kdy druhý Oldřichov zaváhal s týmem Old School Ústí a nám ze zbývajících třech duelů stačily k potvrzení prvního místa čtyři body. Všechny zbývající duely jsme zvládli vítězně. 

Který soupeř byl nejtěžší?
Nejvyrovnanější dvojduel byl s týmem Oldřichova, kdy obě utkání skončila remízou 4:4.

Sestava nebyla ustálená, to byl záměr, nebo nutnost? 
Záměr to úplně nebyl. V průběhu sezony jsme měli dost omluvenek, ať už z důvodu nemoci, nebo dovolených. Díky velkému zájmu o futsal, který se v Roudnici nikdy nehrál na této úrovni, máme široký hráčský kádr, a tak jsme vždy odcestovali k utkání v plném počtu. Trpěla tím ovšem souhra týmu. 

Celkem na vás oficiálně přišlo v zápasech 919 diváků. To je dobré?
Děkujeme všem divákům za skvělou atmosféru, celkem jich doma do haly Pod lipou podle statistik FAČR v průběhu sezony dorazilo 641, což je daleko nejvíc z celé soutěže. Podpora diváků pro nás byla velmi důležitá také z finančního hlediska, když veškeré vybrané prostředky sloužily na zaplacení pronájmu haly a uhrazení poplatku za rozhodčí. Zbylé potřebné finance dopláceli hráči našeho týmu.

Vybojovali jste si právo postupu do vyšší soutěže, využijete ho? 
Určitě bychom rádi postoupili do divizní soutěže, která je ovšem finančně nákladná. Pokud se nám podaří sehnat sponzora, pak už nám v postupu nebude nic bránit.

V sezoně nastoupilo za SK Roudnice celkem 27 hráčů (21 prošlo roudnickou fotbalovou farmou): Alberovský Jiří, Beránek Marek, Bláža David, Čámský Milan, Čížek Adam, Čížek Václav, Dobiáš Nikolas, Fary Pavel, Frank Filip, Hakl Martin, Hemr David, Janata Martin, Janouš Adam, Kalous Lukáš, Koláček Vít, Malý Štěpán, Marič Matěj, Možný Patrik, Mrázek David, Nebeský Karel, Pocner Vladimír, Rieger Pavel, Rolenc Jan, Šlegl Petr, Slezák Daniel, Šup Dominik, Tajč Tomáš. Trenér: Radek Hrdý. 

Nejvíce odehraných utkání - Čížek 20.
Nejlepší střelec - Beránek 16.
Nejlepší asistent - Koláček 14.
Nejvíce kanadských bodů - Beránek 26 (16+10).
Nejvíce branek v jednom utkání - Frank 5.
Nejvíce bodů v jednom utkání - Koláček 7 (4+3).
Průměr branek na zápas - Bláža 2,5.
Průměr asistencí na zápas - Koláček 2.
Průměr bodů na zápas - Koláček 3,29. 
Nejvíce skluzů za sezonu - Čámský 156.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka

V dalším divizním kole se starší žáci SK Roudnice nad Labem představili ve Varnsdorfu, kde byli úspěšní jen napůl. Patnáctka podlehla o...

 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS