Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Z Julisky bez bodů

28.03.2023 | sk

Výjezd do Prahy starším žákům SK Roudnice body do divizních tabulek nepřinesl. Patnáctka sice v poločase vedla, ale po závěrečném hvizdu se z výhry radovala Dukla. Čtrnáctka na jasného lídra soutěže nestačila a inkasovala patnáctkrát. 

Divize U15

Václav Srp (trenér Roudnice): Po celý zápas měla Dukla více ze hry. My jsme byli kompaktní vzadu a hrozili jsme z rychlých protiútoků. V první půlce se nám podařilo jeden takový vyřešit a dostali jsme se do vedení. Ve druhém poločase domácí přidali na obrátkách, my jsme bohužel byli pasivní, chyběla nám větší odvaha nahoře, lepší pohyb, neudrželi jsme balon a Dukla toho využila a otočila zápas ve svůj prospěch. 

Dukla Praha - Roudnice 2:1 (0:1). Branky: Tvrdý, Kindl - Hlaváček. 

Roudnice: Tyller - Rosenkranc, Arazim, Štefl, Pačes - Nepovím, Svoboda - Poráč, Adelt, Hlaváček - Murdych (Vondráček, Macháček, Hykš, Krejza, Hála, Rous).

Divize U14

Václav Srp (trenér Roudnice):"Domácí byli jednoznačně lepší ve všech směrech. Dominovali na míči, tlačili se do zakončení a vytvářeli si řadu střeleckých příležitostí. Jasně ukázali, že jsou suverénní a zaslouženě vedou naši divizní skupinu. Nás čeká ještě hodně práce, ale věřím, že poctivým tréninkem a správným nastavením kluků se výsledky brzy začnou dostavovat.

Dukla Praha - Roudnice 15:0 (6:0). Branky: Tolokonnikov 7, Cibulka 4, Korbel, Rain, Srb, Duchoň.

Roudnice: Hála - Pichl, Kýček, Lasch, Krejza - Buk, Hrbáček - Krajník, Krása, Gruncl - Toth (Materna, Nepovím, Kostelník, Rous).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS