Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Na Viktorce bodovala jen patnáctka

14.10.2018 | sk

Pouze jeden bod si přivezly žákovské týmy SK Roudnice z duelů 10. kola divize B. Patnáctka remizovala na hřišti Viktorie Žižkov 2:2, ale padla po penaltách. Čtrnáctka odjela s šestibrankovým nášupem.

Divize U15: Viktorka Žižkov - Roudnice 3:2 np (1:1). Branky: Tomeček, Kop - Kokeš, Kliment.

Favorizovaná Roudnice udeřila jako první ve 12. min., kdy se trefil Kokeš. Už se zdálo, že do kabin půjde s mírným vedením, jenže domácí těsně před půlí srovnali a navíc v 41. přidali druhý gól. Hosté ale rychle odpověděli a dovedli duel k remíze. Penalty pak nezvládli (3:1). 

Roudnice: Tumpach - Boušek, Kulhan, Vlček, Rafaj, Kliment, Kokeš, Poborský, Láska (36. Skokan), Kafka, Zezula (48. Melichar).

Divize U14: Viktorka Žižkov - Roudnice 6:0 (5:0). Branky: Kop 2, Vlček, Janovský, Olah, Nepivoda.  

Roudnici zápas vůbec nevyšel, poprvé inkasovala už ve třetí minutě. "Dělali jsme naivní chyby, které soupeř trestal. Vím, že to bude znít divně, když to skončilo 6:0, ale já si myslím, že to mělo solidní úroveň. Snažili jsme hrát fotbal, ne bezhlavě odkopávat. Jenže jsme se dostávali jen deset metrů před vápno, dál už jsme neměli potřebnou kvalitu. To domácí ano, proto vyhráli zcela zaslouženě. V tabulce byli sice za námi, ale body získávat budou a půjdou určitě výš," zavěštil si roudnický asistent Pavel Job.  

Roudnice: Hotovec - Marejka (36. Balaštík), Prokop, Čížek, Tošner - Jirků, Láska (50. Náprstek), Černý (36. Kubánek), Melichar - Rožec, Kafka (36. Záveský). 

V neděli 21. října přijede do Roudnice Junior Chomutov.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS