Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Na hřišti lídra žáci na body nedosáhli

29.10.2018 | sk

Výkony byly tentokrát lepší než výsledky. Ze Sokolova se týmy SK Roudnice U15 i U14 vracely s prázdnou.  

Divize U15: Sokolov - Roudnice 3:2 (2:2). Branky: Mikleš 2, Lörincz - Kliment 2.


Roudnickým na hřišti lídra nevyšel úvod, inkasovali v šesté a deváté minutě. "Nejprve to byla střela zdálky, pak pěkná akce," popsal inkasované góly trenér SK Ondřej Rohlíček. "Teprve pak jsme se oklepali a dostali se do zápasu. Péťa Kliment nejdřív snížil a po půlhodině zakončil hezkou kombinační akci. Myslím, že druhou polovinu první části už jsme byli lepší. Pak i takovou čtvrthodinku druhé půle, kdy měl velkou šanci Rafaj. Bohužel to nevyšlo a pak už přebírali iniciativu zase domácí. Docházely nám síly a v závěru už to bylo jen čekání na gól. Když Sokolov ale neproměnil veletutovku, už jsem věřil, že to dotáhneme do penalt. Jenže z poslední akce domácí přece jen ten gól dali. Ale i přes porážku jsem spokojený, kluci dřeli, makali jeden za druhého, hráli jako tým."

Roudnice: Tumpach - Skokan, Kulhan, Vlček, Poborský - Zezula - Kafka (46. Skřivánek), Kokeš (63. Melichar), Rafaj, Boušek - Kliment. 

Divize U14: Sokolov - Roudnice 4:0 (3:0). Branky: Dolejš 2, Rampa, Berka. 

Než se hosté seznámili s místní umělkou, prohrávali. V páté minutě domácí rozehráli roh nakrátko a Rampa dostal svůj tým do vedení. "Pak jsme měli velkou šanci, ale místo toho, abychom vyrovnali, tak z toho nic nebylo a po chybě jsme inkasovali podruhé a před půlí i potřetí. Domácí byli lepší, hráli pěkně, ale musí nás mrzet, že góly soupeři nabídneme. Za stavu 3:0 si pak proti vám dovolí protihráč věci, co by jinak třeba neudělal," poznamenal jeden z trenérů SK Pavel Job, který přiznal Sokolovu kvalitu. "Patnáctka i čtrnáctka domácích nejsou v čele tabulky náhodou. Vědí, co hrát, kam si nabíhat, mají zažité věc. Ale my s kolegou Zbynďou Vavruškou jsme byli s hrou docela spokojeni, mělo to dobré tempo. Takové zápasy bychom potřebovali každý týden. Věřím, že porážky s podobnými týmy dají klukům víc než nějaké vysoké výhry, když budete hrát na jednu bránu."       

Roudnice: Hotovec - Náprstek (60. Tuček), Marejka, Čížek, Tošner - Jirků, Bidlo, Líska, Melichar - Rožec (48. Balaštík), Kafka (52. Záveský). 

V sobotu 3. listopadu se Roudnice představí na hřišti Neratovic / Byškovic. 

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS