Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Penalty asi ještě musí trénovat

03.03.2019 | sk

Sedm branek nabídlo další přípravné utkání fotbalistů SK Roudnice, kteří se už podruhé v průběhu jednoho měsíce utkali s rezervou FK Litoměřicko. Zatímco na začátku února vyhráli 3:1, v březnové odvetě podlehli účastníkovi nejvyšší krajské soutěže 3:4. Oba týmy nedokázaly skórovat z nařízených pokutových kopů.

Úvod střetnutí patřil hostujícímu výběru, který byl aktivnější i přesnější v kombinaci. Často ale končil jeho akce praporek signalizující ofsajd. Domácí se rozjížděli pomalu, ale šance si vytvořit dokázali. Pokusy Trejbala ani Dobiáše však změnu stavu nepřinesly. To Litoměřicko bylo v 36. úspěšnější, pěknou kombinační akci Pfeifer - Frank zakončoval přesně Zajac - 0:1. Srovnat mohl jen o chvíli později Trejbal, penaltu nařízenou za faul na Aubrechta ale neproměnil. A tak přišel trest na druhé straně, kdy skóroval po kličce do prázdné Sedláček - 0:2. Hosté mohli být do přestávky ještě spokojenější, jenže to by musel Grunert překonat z pokutového kopu (faul na Zajace) Doležala. To se mu nepovedlo. Tečku za první půlí udělal lob Blažka, míč skončil na tyči Slaninovy branky.


V úvodu druhé části nejprve nevyužil svou šanci Hrebinka, ale vzápětí se uvolnil Hála a snížil - 1:2. O dvě minuty později si na dlouhý míč počkal Neuman, naznačil střelu, posunul si ho na pravačku a bylo srovnáno - 2:2. V 65. domácí ztratili ve středu pole, přišla rychlá akce a přesná přízemní střela Zajace - 2:3. V 70. si zasekl ve vápně míč Slavíček, trefil ale jen tyč litoměřické branky. A na druhé straně pálil bez přípravy těsně mimo Frank. V 72. bylo znovu vyrovnáno, Neuman si u tyče udělal prostor a technickou střelou dostal míč do sítě - 3:3. Rezerva Litoměřicka si ale vítězství tentokrát vzít nenechala, v 86. se levačkou trefil do šibenice Dura a dal výsledku konečnou podobu - 3:4.    

Jiří Šmidrkal (trenér Roudnice): Dali jsme tři branky, což není špatné, ale ty čtyři obdržené jsou moc. Stále děláme stejné chyby, někde propadneme a pykáme za to. Jsou to sice stále jen přáteláky, ovšem pokud takové hrubky děláme teď, v mistrácích by nás to mohlo mrzet mnohem víc.  

Roman Bedlivý (trenér Litoměřicka B): Byla to pro nás generálka před mistráky a jsem hlavně spokojený s tím, že jsme konečně nějaký zápas odehráli. Předtím nám totiž byly tři zrušeny. Sestava v prvním poločase byla hodně podobná té, se kterou počítáme do soutěže.   

Roudnice - Litoměřicko B 3:4 ((0:2). Branky: Neuman 2, Hála - Zajac 2, Dura, Sedláček. 

Roudnice: Doležal - Matuszewski, Kühn, Husák, Hála - Aubrecht, Trejbal, Blažek, Krása - Dobiáš, Slavíček (Sailer, Hrebinka, Neuman). 

Litoměřicko B: Slanina - Pfeifer, Grunert, Novotný, Pekař - Černuška, Rapavý, Sedláček, Dura, Zajac - Frank (Zahálka, Flégl, Horák, Hlavica).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS