Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dvanáctka zahájila jasnou výhrou

23.03.2019 | sk

V úvodním jarním kole ligové soutěže sk. C hostily roudnické výběry pražskou Admiru. Fotbalisté SK ktg. U13 podlehli soupeři 1:7, ale mladší výběr U12 vyhrál 8:1.

Liga U13

"Když to rozebereme po třetinách, tak v té první byla Admira silnější na míči, nás však dlouho držel gólman. Bohužel v té druhé části jsme často kazili a čtyřikrát inkasovali. Jako nejlepší z naší strany hodnotím poslední třicetiminutovku, kdy jsme byli vyrovnaným soupeřem," poznamenal trenér SK Tomáš Vecko. "Admira by měla patřit k těm lepším mančaftům v soutěži a já ten dnešní výkon nehodnotím jako úplný propadák. Byl tam ale z naší strany zbytečný respekt před pár urostlejšími hráči, chtělo to víc odvahy. Dobře se s tím srovnal na stoperu Michal Němeček, v brance byl i přes sedm inkasovaných gólů oporou Vojta Macek.  Přišlo pět nových hráčů, ještě si to musí sednout."

Roudnice - Admira 1:7 (Tichota)

Roudnice: Macek - Kozák, Fictum, Pospíchal, Němeček, Tichota, Luc, Šimkovič, Bartoš, Filous, Chromý, Řechtáček. 

Liga U12

Roudničtí sice prohrávali, ale ještě v první třetině srovnali a pak už stříleli branky jen oni. "V dnešním utkání nás trápilo proměňování šancí, trefovali jsme tyčky, břevna nebo to špatně řešili střelami do středu. Hráli jsme ale trpělivě a nakonec jsme se dočkali zasloužené výhry," zhodnotil duel jeden z domácích koučů David Plicka.    

Roudnice - Admira 8:1 (Bulíř 2, Hubený, Kubalík, Mikas, Procházka, D. Malina, L. Malina). 

Roudnice:  Soušek - D. Malina, Hubený, Plicka, Mikas, Kočí, Dlouhý, Dvořák, Kubalík, Šedivý, Procházka, Haudke, L. Malina, Bulíř.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS