Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Finále Ondrášovka Cupu

30.04.2019 | sk

Přijďte se podívat, jak se rodí noví „Rosičtí“ a „Nedvědové“, třeba mezi nimi poznáte i někoho z vašeho města či vesnice! Ondrášovka Cup, ojedinělý projekt pro mladé fotbalisty, jde do finále. Jako první se o víkendu 4. – 5. května o prvenství utkají před kamerami České televize týmy kategorie U13 a do Vědomic u Roudnice nad Labem dorazí i fotbalová „esa“.

Na finálový turnaj nejstarší kategorie Ondrášovka Cupu zavítají mimo jiné hráčské i trenérské legendy Jaroslav Šilhavý a Verner Lička. „Těším se, že na akci uvidím kluky, kteří třeba jednou budou střílet góly nejen v lize, ale i za reprezentaci,“ říká dvojnásobný nejlepší střelec československé ligy a zlatý olympijský medailista V. Lička. „Je skvělé, že mají mladí hráči turnaje, které je mohou motivovat tak pozitivně, jako právě Ondrášovka Cup. Pro moje nástupce u reprezentace tu jistě bude spousta zajímavých kandidátů “ doplňuje s úsměvem současný trenér reprezentačního „áčka“ J. Šilhavý.

V neděli budete moci na stadiónu sledovat mimo jiné exhibici mistra světa a Evropy ve footbagovém vystoupení s hakisakem a freestyle fotbalové show Honzy Webera, který se ujme i vyhlášení soutěže pro mladé hráče. Česká televize zajistí z turnaje živé vstupy.

„Ondrášovka Cup je pro mě srdeční záležitost. To nadšení, které z hráčů sálá, mě nabíjí energií, ať už se hraje v Praze nebo třeba ve Vědomicích. Jsem rád, že si Česká televize uvědomila důležitost podpory mládežnického sportu a aktivně k ní přistoupila. Těším se na každý turnaj a jsem zvědavý, jaký pokrok udělali kluci, které jsem většinou viděl před rokem v nižší kategorii,“ uvedl v této souvislosti Pavel Čapek.

Od roku 2013 se k projektu přihlásilo mnoho osobností, které se stali jeho ambasadory. Patří sem mimo jiné Jaroslav Hřebík (sportovní ředitel AC Sparta Praha), Josef Hušbauer (reprezentant ČR, hráč SK Slavia Praha), Tomáš Hübschman (bývalý reprezentant ČR a hráč FK Baumit Jablonec) nebo Jakub Kohák (herec, režisér a velký fotbalový fanda a „odborník“). Tváří Ondrášovka Cupu je pro ročník 2018/2019 příbramský Jan Matoušek.

„Na turnajích Ondrášovka Cupu nejde jen o body, ale i o příjemná a inspirativní setkání mezi hráči navzájem i se známými tvářemi našeho sportu. Vždycky obdivuji přirozenou radost ze sportu a pohybu u mladých hráčů, kteří můžou, ale i nemusí skončit mezi profesionály,“ uzavírá za hlavního partnera turnaje, společnost ONDRÁŠOVKA, její ředitel Libor Duba. Bližší informace najdete na stránkách www.ondrasovkacup.cz a na facebookových stránkách turnaje.

Na hřištích SK Roudnice se představí 24 týmů. Skupina A: Slavia Praha, Příbram, Třinec, Meteor Praha, Sparta Praha, Prostějov. Sk. B: Dukla, Kroměříž, Karviná, Pardubice, Teplice, Slovácko. Sk. C: Hradec Králové, Vlašim, Šumperk, Mladá Boleslav, České Budějovice, Jihlava. Sk. D: Liberec, Tempo Praha, Brno, Sokolov, Bohemians Praha, Opava. První sobotní zápasy jsou na programu od 9:30 hodin.   

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS