Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Patnáctka přivezla alespoň remízu

17.09.2019 | sk

Starší žáci SK Roudnice nad Labem bojovali o další divizní body v Litvínově. Domácí výběr obrala pouze patnáctka, která padla až po penaltách. Čtrnáctka propadla hlavně ve druhém poločase.   

Divize U15


Do Litvínova nejeli starší žáci SK Roudnice v optimálním složení ani rozpoložení, přesto nakonec litovali, že si odvezli pouze jeden bod. Domácím patřil jen úvod. "V prvních minutách na nás vletěli, hráli svůj silový fotbal, byli důrazní a nahrával jim i rychlý povrch. V osmé minutě jsme také po standardce inkasovali. Pak jsme ale ten nápor zastavili a kombinační hrou se začali prosazovat. Bohužel jsme zase, třeba stejně jako proti Mostu, nedokázali proměňovat šance. Jirků trefil v tutovce tyč, Melichar uspěchal v ideální pozici střelu, takže mu nesedla, ale bylo toho víc. Tlačili jsme i ve druhém poločase, ovšem vyrovnali jsme až těsně před koncem, kdy do centru strčil špičku Fidler. V osmé sérii penalt jsme se neuspěli, domácí ano, takže máme jen bod," zhodnotil duel kouč Roudnice Zbyněk Vavruška, který je i přes ztrátu optimistický. "Když jsme sem v poslepované sestavě jeli, tak jsem ani v bod nedoufal, teď je to málo. Byli jsme 70 minut lepší. Na druhou stranu byl výkon příslibem. Teď uspět doma proti Chomutovu, uhrát něco ve Varnsdorfu a už se to snad dostane do normálu." 

Litvínov - Roudnice 2:1 np (1:0). Branky: Fialka - Fidler.

Roudnice: Naimann - Kubánek, Marejka, Balaštík, Hotovec - Jirků (28. Fidler), Láska (71. Fictum), Bidlo (63. Krahula), Melichar - Strach, Rožec (67. Čížek). 

Divize U14

V prvním poločase ještě hosté domácím vzdorovali, prohrávali jen o gól, ale krátce po změně stran (42. min.) inkasovali počtvrté a bylo rozhodnuto. "Zápas rozhodly asi dva hlavní faktory. Za prvé domácí využili možnosti nasadit i starší hráče. A zrovna to byli ti, kteří byli fyzicky silnější. No a pak byl důležitý fakt, že naši klíčoví hráči dělali tentokrát individuální chyby. Systémově to nebylo špatné, jenže soupeř nás přetlačil, byl silovější. Dnes se sešlo víc nepříznivých okolností proti nám, příště to může být jiné. Je to další zkušenost," dodal trenér SK Roudnice Matěj Lačný.  

Litvínov - Roudnice 7:2 (3:2). Branky: Kopřiva 3, Schubada, Bakrlík, Říha, Kučerka - Krahula, Dorant. 

Roudnice: Štrupl - Fictum (67. Pospíchal), Cuper, Němeček, Melen (41. Plicka) - Luc (60. Mikas), Adelt - Filous (41. Bartoš), Horáček, Krahula (54. Havlák) - Dorant. 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS