Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Na Duklu v lize nestačili

24.09.2019 | sk

Mladší žáci SK Roudnice hostili v dalším kole ligové soutěže Duklu Praha. Body si nepřipsala třináctka ani dvanáctka. Výběr U13 podlehl nečekaně vysoko 0:11, mladší výběr SK prohrál 5:11. 

Liga U13


Šlágr víkendového kola domácí nezvládli. Od Dukly si do té doby neporažený tým nechal nechal nastřílet 11 branek. Dvoucifernou prohru svěřenců trenér David Plicka nepamatuje. "V lize opravdu ne. Jak to zhodnotit? Kluci si svázali tkaničky," bral porážku s nadhledem domácí kouč, který viděl kvalitu na straně Dukly. 

"Chtěli od první do poslední minuty. Jezdili, bojovali o každý míč i za stavu 10:0. My jsme naopak propadli, inkasovali jsme hned v první minutě a pak i v sedmé a osmé. Nějaké šance jsme měli, ale nedokázali jsme ani trefit bránu. Nezahráli nám ti, kteří by měli tým táhnout a ostatní se nechytili. Měřítko snesou snad jen dva borci. Nechtěli jsme dělat nic z tréninku, rozhodla hlava. Nezvládli jsme to. Pokud inkasujeme jako první, máme vždycky problém. Potřebujeme být ve vedení, abychom se dostali do pohody. To nám Dukla nedovolila. Chyběla nám ale i vůle poprat se o dobrý výsledek. Dukla nás jasně přehrála. Předvedla parádní fotbal, slušný, kombinační. Musíme jí jen pogratulovat k zaslouženému vítězství," dodal Plicka.     

Roudnice - Dukla Praha 0:11. Branky: Mikulík 3, Korbel 3, Lorenc 2, Nedbal, Záleský, Maleček.

Roudnice: Soušek, Fric, Dvořák, Hubený, Kubalík, Plicka, Šafr, Bulíř, Kosorič, Dlouhý, Kočí, Mikas, D. Malina, L. Malina, Černý.    

Liga U12

Domácí v první třetině dvakrát vedli, ale soupeř vždy dokázal odpovědět a navíc těsně před přestávkou odskočil. Ve druhé části Dukla zvýšila na 6:2 a i v poslední už držela náskok, který ještě navýšila. "Prohráli jsme, ale klukům jsem po zápase poděkoval. Makali, chtěli vyhrát, jezdili do poslední minuty. Hlavně v úvodu jsme soupeře trápili vysokým presinkem. Ve druhé části nám to už tak nevyšlo a Dukla potrestala nějaké naše individuální chyby. Bohužel jsme neproměnili dost šancí, hlavně v té první části, ale ani tak se nemáme za co stydět. Myslím, že se ten zápas musel líbit. Na to, že hrajeme takhle vysokou soutěž prvním rokem, tak jsme se adaptovali docela rychle. Dokážeme i diktovat tempo, což nás těší," poznamenal Patrik Pospíšil, který tým SK Roudnice proti Dukle vedl.   

Roudnice - Dukla Praha 5:11. Branky: Rážek 2, Vondráček, Král, Nepovím - Drašnar 5, Zavadil 5, Hovadík.

Roudnice: Vrňák, Brabec, Poráč, Nepovím, Král, Arazim, Štefl, Pačes, Hlaváček, Vondráček, Jurčík, Kýček, Murdych, Rážek, Adelt, Hanč, Motejl. 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS