Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Plicka: Kluci šlapali od první minuty

05.10.2019 | sk

Mladší žáci SK Roudnice hostili v dalším ligovém kole Slovan Liberec. Zatímco třináctka po dobrém výkonu porazila hostující výběr 8:3, dvanáctka tentokrát na body nedosáhla a podlehla svému soupeři 3:10.

Liga U13


Téměř celou první třetinu bušili na liberecká vrata marně. V poslední minutě ale mladší žáci SK střelecké trápení konečně protrhli, když se po zemi k tyči trefil Haudke. Hosté pak stačili rychle odpovědět na druhý domácí gól Šafra, ale v dalším průběhu už neměli šanci rozjetý stroj SK zastavit. 

"Trochu jsme překopali sestavu a kluci do zápasu vstoupili fantasticky, dobře presovali a vytvářeli si spoustu šancí. Soupeř se snažil, ovšem nemohl se vymanit z našeho tlaku. Dlouho jsme nemohli dát gól, ale na konci první části se nám to zaslouženě povedlo. A jestli jsem se obával, že by se soupeř chytil, když dal na 2:1? Dneska opravdu ne. Jak nám třeba před časem s Duklou nevyšlo nic, tak teď se naopak dařilo až na ty neproměněné šance všechno. Bylo tam napadání, zdravá agresivita, kluci prostě měli dobře nastavené hlavy, chtěli jednoznačně vyhrát. Když to srovnám se čtvrteční Ondrášovkou, tak je to, jako bych měl před sebou úplně jiný mančaft. Liberec ke kvalitě utkání přispěl, chtěl hrát, měl dobrého gólmana, jenže my jsme šlapali, jezdili od první minuty nahoru - dolů, jsme maximálně spokojeni," dodal spokojený trenér SK David Plicka.  
     
Roudnice - Liberec 8:3 (Kosorič 2, Černý 2, Plicka, Šafr, Kubalík, Haudke - Nagy 2, Schovanec).

Roudnice: Fric, Soušek, Dvořák, Hubený, Plicka, Šafr, Bulíř, Kosorič, Dlouhý, Kočí, Mikas, D. Malina, L. Malina, Černý, Kubalík, Haudke. 

Liga U12

Domácí do zápasu nevstoupili vůbec dobře, hosté se brzy ujali vedení a ovládali hru. Roudnickým se podařilo dvěma rychlými brankami otočit skóre, jenže Liberec si ještě do první pauzy vzal jednobrankový náskok zpět. Ve druhé části hosté odskočili na 7:2 a ve třetí si už jen zaslouženou výhru pojistili. 

"V úvodu jsme byli málo aktivní, málo odvážní a Liberec nás přehrával. Pak jsme se trochu přizpůsobili a podařilo se nám i dvakrát skórovat, ale stále nám chyběla vyšší kvalita. Tu měl soupeř. Byl ve všech směrech lepší. Jeho hráči měli navrch i individuálně, snadno přecházeli jeden na jednoho, tím otvírali prostory pro ostatní a my jsme je nestíhali přebírat a dostupovat. Nepodali jsme dnes optimální výkon, vítězství Liberce je naprosto zasloužené," přiznal domácí trenér Václav Srp.      

Roudnice - Liberec 3:10 (Jurčík, Vondráček, Kýček - Palaščák 3, Martínek 2, Netušil, Bilko, Korpas, Lexa, vl.).

Roudnice: Vrňák, Brabec, Nepovím, Král, Arazim, Štefl, Pačes, Hlaváček, Vondráček, Kýček, Murdych, Rážek, Motejl, Jurčík.   

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS