Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Na Viktorce se jim nedařilo

14.10.2019 | sk

Na hřišti Viktorie Žižkov v Kolodějích se starším žákům SK Roudnice v dalších divizních duelech nedařilo. Patnáctka po divokém začátku podlehla vedoucímu celku tabulky 5:2, čtrnáctka prohrála 3:1. 

Divize U15


Po debaklu se Sokolovem (1:10) odjížděli roudničtí žáci do Prahy s obavami, protože Viktorka právě posledního přemožitele SK ve vzájemném duelu rozebrala (2:5). 

"Hráče jsme na to připravovali, navíc do sestavy se vrátili Marejka a Tošner, takže jsme čekali, že defenziva bude o něco pevnější. Začátek byl ale šílený. Ve třetí minutě jsme prohrávali 2:0. Naštěstí se kluci nepoložili a naopak jsme se vrátili do zápasu. Dali jsme v 10. min. na 2:2 a začínalo se v podstatě znovu. První poločas byl z mého pohledu vyrovnaný, ale ve druhém už se to začalo přiklánět na stranu domácích. Hráli po větru, z kopce, za zády sluníčko, ale hlavně, což bylo nejpodstatnější, měli mnohem silnější lavičku. Střídající hru soupeře oživili. Inkasovali jsme po bombě stopera z trestňáku na 3:2 a postupně nám docházelo. Neudrželi jsme míč v útoku, tlak domácích narůstal a v závěru přišly i další dvě branky. Především v první půli měl ale náš výkon solidní parametry, myslím, že jsme Viktorku přinutili hrát na sto procent. Pokud takhle budeme pokračovat, nemůžeme zůstat na spodních místech v tabulce," dodal trenér SK Roudnice Zbyněk Vavruška.  

V. Žižkov - Roudnice 5:2 (2:2). Branky: Vančura, Tomek, Vlček, Šerák, Černý - Kafka, Láska.

Roudnice: Hotovec (41. Macek) - Balaštík, Cuper, Marejka, Tošner - Melichar, Láska, Bidlo, Kafka (62. Rožec) - Náprstek (77. Tuček), Fidler. 

Divize U14

Domácí se dostali do vedení ve 34. minutě, kdy si po vysunutí Bartoše obhodil i gólmana Melichar a skóroval do prázdné branky. V 61. pak dorážkou zvýšil na 2:0 Hnízdil a krátce na to přidal třetí úspěch pořádajícího týmu po sólu Bartoš. Roudničtí už stačili jen snížit Dorantem.   

"Po těch relativně dobrých výsledcích jsme čekali něco jiného, ale kluci byli tentokrát všude pozdě, špatně reagovali, nezahrály ani opory. V první půli jsme mohli jít do vedení my, ovšem povedlo se to až soupeři. Ten pak přidal dva rychlé góly. Za stavu 3:0 jsme trochu překopali sestavu, podařilo se nám snížit a velkou šanci měl pak znovu Dorant, bohužel nedal. Prohru jsme si ale zasloužili, Žižkov chtěl zkrátka víc vyhrát," zhodnotil duel roudnický kouč Matěj Lačný.  

V. Žižkov - Roudnice 3:1 (1:0). Branky: Melichar, Hnízdil, Bartoš - Dorant.

Roudnice: Štrupl - Tichota (75. Bartoš), Němeček, Čížek, Krahula - Repka (41. Kočí), Horáček - Luc (53. Filous), Havlák (41. Kubalík), Fictum - Dorant.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS