Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Divizní žáci na sto procent

28.10.2019 | sk

Starší žáci SK Roudnice domácí duely předposledního podzimního kola zvládli. Patnáctka porazila Neratovice / Byškovice 3:1, mladší čtrnáctka otočila z 0:2 na konečných 5:2 ve svůj prospěch.  

Divize U15

Podruhé v sezoně se starší žáci SK Roudnice U15 radovali z výhry za tři body. V duelu proti FK Neratovice / Byškovice se dostali do vedení v deváté minutě, kdy po závaru poslal míč do sítě Kafka. Hostům se podařilo vyrovnat na začátku druhého poločasu, kdy využili okénko v roudnické obraně. Po průniku Kafky ale na druhé straně dával na 2:1 Strach a v době, kdy se Neratovičtí snažili o srovnání, udeřil potřetí Náprstek.

"Takových 30 minut jsme byli lepší, pak jsme si koledovali. Celkově to bylo poměrně úporné a vyrovnané utkání. Naštěstí pro nás se hosté prosadili jen jednou, my hned třikrát. Soupeř má kvalitní dvojici stoperů, které v závěru vytáhl dopředu, takže jsme měli potom po brejcích šance. Ale také jsme měli problémy v obraně, kde mi chyběl od kluků větší důraz. Góly ve druhém poločase jsme dali po akcích, které začínaly u Balaštíka, který dvakrát z pozice levého beka dobře vystoupil. Hráli jsme podruhé na hlavním hřišti a podruhé jsme vyhráli. Asi to byla ta správná psychologická podpora," uzavřel s úsměvem hodnocení roudnický trenér Zbyněk Vavruška. 

Roudnice - Neratovice / Byškovice 3:1 (1:0). Branky: Kafka, Strach, Náprstek - Kupka.

Roudnice: Naimann - Náprstek, Marejka, Cuper, Balaštík - Melichar (41. Strach), Láska, Bidlo, Tošner (60. Kubánek) - Fidler - Kafka.

Divize U14

Ve 20. minutě by si na úspěch Roudnice asi nikdo nevsadil, hosté totiž vedli 2:0 a zdálo se, že dovedou zápas ke třem bodům. Jenže to se přepočítali. Nejprve snížil Krahula a těsně před poločasem srovnal Horáček. Ve 46. minutě přidal třetí domácí gól Hubený a v 76. zakončoval akci z levé strany Macek. Před koncem ještě přidal pojistku Luc. 

"Hráli jsme proti druhému celku tabulky, takže jsme věděli, že to už jen z tohoto pohledu bude náročné, ale zvládli jsme to. V týdnu se nám situace zkomplikovala, vypadli čtyři hráči, kteří jinak nastupují v základu. Poprosili jsme tedy některé kluky z mladšího ročníku a trochu přeházeli sestavu. Věděli jsme, že soupeř bude hrát jednoduchý fotbal, tedy dlouhé míče dopředu, což se potvrdilo. Na začátku jsme s tím měli problémy, nedokázali jsme to pokrývat a dvakrát inkasovali. Pak jsme to ale přečetli a začali přebírat iniciativu. Zahrál nám dobře vršek, křídla, Krahula na hrotu podal nejlepší výkon za tu dobu, co je tady, i když nenastoupil na svém postu. Po Ústí je to další vydařený duel, jsme spokojeni," dodal trenér domácích Matěj Lačný. 

Roudnice - Neratovice / Byškovice 5:2 (2:2). Branky: Krahula, Horáček, Hubený, Macek, Luc - Mašanský, Kadlec.

Roudnice: Štrupl - Melen (41. Plicka), Němeček, Cuper, Tichota - Adelt, Horáček - Luc (78. Bartoš), Havlák (65. Macek), Hubený - Krahula.  

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS