Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Drážďany byly suverénní, Roudnice třetí

01.12.2019 | sk

V rámci projektu Ve čtyřech jsme silnější uspořádal SK Roudnice mezinárodní halový turnaj pro kategorii U10, ve kterém triumfovaly naděje SC Borea Dresden. Německý výběr zvítězil zaslouženě, prošel turnajem bez ztráty bodu. Druhé skončilo Kladno a třetí příčku obsadil domácí tým. 

Domácí výběr byl nalosován do skupiny A, ve které zahájil turnaj vítězstvím, když porazil FA Bohemians/Velvary 2:1. V duelu vedl (Chramosta), soupeř srovnal, ale tři body zajistil SK Gala. Ve druhém utkání domácí nad Lovosicemi dvakrát vedli (Jindřich, J. Kořínek), jenže hosté našli pokaždé odpověď, takže duel tak skončil nerozhodně 2:2. V závěrečném duelu roudničtí fotbalisté podlehli favorizovanému Kladnu 0:3. Semifinálový los přiřadil domácím Drážďany, které nepřipustily překvapení a vyhrály jednoznačně 5:1. Jedinou branku pořádajícího týmu vstřelil za stavu 0:2 Chramosta. O bronz se SK utkal v okresním derby se Sokolem Brozany. Vyrovnaný zápas rozhodl gól Chramosty.

"Kluci hráli bez nasazení, nedovolili si ani kličku, bylo to špatné. Až v posledním utkání o bronz se to přece jen zlepšilo, ale celkově je to třetí místo po takovém výkonu zázrak. Můžeme děkovat shodě okolností, tedy hlavně Bohemce, která porazila Lovosice, že jsme se vůbec dostali ze skupiny do zápasů o 1. - 4. místo. Dnes se mi opravdu naše hra nelíbila," poznamenal trenér roudnického týmu Jiří Kořínek.  

Pořadí: 1. SC Borea Dresden, 2. SK Kladno, 3. SK Roudnice, 4. SK Sokol Brozany, 5. FK Ústí, 6. TJ Ruzyně, 7. FA Bohemians/Velvary, 8. FK Lovosice. Nejlepší hráč: Roman Pavelec, nejlepší střelec: Johannes Kunze, nejlepší brankář: Vojtěch Šámal.

Výsledky sk. A: Kladno - Roudnice 3:0 , FA Bohemians/Velvary 3:0, Lovosice 4:0, Roudnice - FA Bohemians/Velvary 2:1, Lovosice 2:2, FA Bohemians /Velvary - Lovosice 3:1. Skupina B: Borea - Brozany 2:1, Ruzyně 3:1, Ústí 4:1, Brozany - Ruzyně 0:0, Ústí 3:0, Ruzyně - Ústí 3:0. Semifinále: Lovosice - Ruzyně 0:2, Bohemians/Velvary - Ústí 3:3 (na pk. 3:4), Roudnice - Borea 1:5, Kladno - Brozany 1:0. O pořadí: Lovosice - Bohemians/Velvary 0:2, Ruzyně - Ústí 0:1, Roudnice - Brozany 1:0, Borea - Kladno 4:1.

Roudnice: Koudelka, K. Kořínek, Gala, Kron, Jindřich, Heger, Chramosta, J. Kořínek, Nepovím. 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS