Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Hotel nabízí mnohem vyšší kvalitu

29.01.2020 | sk

Slavnostní otevření rekonstruované části Hotelu Sport Lípa ve fotbalovém areálu Pod lipou si dnes nenechala ujít řada osobností společenského i sportovního života nejen z regionu. V rámci zkvalitnění ubytování se dokončilo 20 pokojů s kapacitou 44 lůžek. Převládají dvoulůžkové pokoje s kompletním vybavením, nechybí v nich minibar ani hotelový trezor.   

"Rekonstrukce byla samozřejmě hodně náročná. Začali jsme ještě v průběhu podzimní části fotbalové sezony a i když jsme se museli vypořádat s některými těžko předvídatelnými problémy, nakonec se všechno stihlo v termínu. Rekonstrukce už byla nutná, chtěli jsme úroveň ubytování týmů i jednotlivců, kteří k nám jezdí, posunout výš," dodal Ing. Pavel Vohánka, jednatel společnosti F.A. Pod Lipou, s.r.o.

Při slavnostním otevření nechyběl ani místostarosta Roudnice nad Labem Jiří Řezníček, který zdejší prostředí zná z let, kdy bojoval o mistrovské třetiligové i divizní body v dresu místního SK. "S tou dobou se to nedá porovnat, tohle je něco jiného. Moc se mi to líbí. Do takto vybavených pokojů můžeme s klidným svědomím poslat třeba i naše zahraniční návštěvy."  

S tím souhlasil i sekretář Komise mládeže Fotbalové asociace České republiky Roman Vonášek. "Já to tady v Roudnici samozřejmě dobře znám, vždyť Vláďa Betka, který byl odtud, mě na svazu vlastně zaučoval. Pořádali jsme tady už řadu akcí a nemůžu říct, že by to předtím bylo špatné. Pracujeme především s žákovskými kategoriemi, pro které to bylo asi dostačující, ale tohle už je opravdu na úrovni. Předpokládám, že se tady v dohledné době znovu nějaká akce republikového formátu určitě uskuteční."  

Mezi hosty se objevil i bývalý ligový a mezinárodní fotbalový rozhodčí a člen LFA Radek Příhoda: "Jak se říká, zvedlo se to tady o nějaký ten level. Je to opravdu dobré." 

Zvýšení kvality ubytování i celkového zázemí uvítal předseda SK Roudnice nad Labem Petr Týma: "Jsme samozřejmě také rádi, že se areál posune zase o něco výš. Ohlasy týmů, se kterými třeba spolupracujeme nebo které k nám jezdí na soustředění a využívají některé z našich ploch, jsou jednoznačně kladné."   

Hotel Sport Lípa nabízí ve své restauraci od ledna také nově denní menu. Převládat bude tradiční česká kuchyně, kterou vám ochotný personál připraví od pondělí do neděle od 11 do 20 hodin. V prostorném interiéru najde místo 45 hostů. Hotel Sport Lípa nabízí také různé alkoholické i nealkoholické nápoje, z čepovaných piv například Plzeň a Gambrinus. Pro větší výpravy a sportovní soustředění je připraven také oddělený kongresový sál s vlastní kuchyní a kapacitou 55 míst.  

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS