Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Rozhodl hattrick Hubeného ml.

09.02.2020 | sk

Výsledkově další přípravný duel fotbalisté SK Roudnice sice zvládli, s výkonem ale trenér Jakub Pekař příliš spokojený nebyl. Jeho svěřenci porazili v městském derby I. B třídní Bezděkov 3:1. Na straně domácích se třikrát trefil Hubený ml., jedinou branku hostujícího týmu zaznamenal Púčala. Sledovalo 117 fandů (alespoň v 17. min. II. půlky, fakt, autor počítal).  

Poprvé se skóre měnilo v desáté minutě, kdy domácí Hubený ml. skákavou střelou prostřelil Balcara. O chvíli později se ale bezděkovský gólman vytáhl po pokusu Stejskala z první. Zatímco úvodní branku vstřelil hráč, který na podzim oblékal dres Bezděkova, srovnání zařídil fotbalista, jenž pro změnu od srpna nastupoval v modrobílém. Lukáš Púčala z penalty nadvakrát překonal Čížka - 1:1. Po změně stran našel Slavíček ve vápně Hubeného ml. a ten technicky obstřelil Kašpara - 2:1. V závěru pak vytěžil z napadání Rusňáka třetí gól znovu Hubený ml. 

"Jak jsem třeba kluky v minulých zápasech chválil, tak dnes to udělat nemůžu. Začátek byl celkem slušný, dali jsme gól, měli i další šance, jenže pak klasika. Dlouhý míč za obranu, faul, penalta a gól. Ta branka hru trochu ovlivnila, soupeř byl zatažený, hrál v bloku. No a my jsme byli statičtí, do koncovky jsme se dostávali zbytečně komplikovaně. Po změně stran jsme sice dali dva góly, vyhráli, jenže opravdu to nebylo ono. Zápas byl z naší strany pomalý, nepřesný a tak trochu koresponduje s tím, co bylo na podzim. Pokud totiž hrajeme proti soupeři, který to zavře, máme problém. Ve druhé půli jsme asi měli sice víc ze hry, jenže jsme v jiné fázi přípravy než Bezděkov, tak by bylo smutné, kdybychom neměli lepší kondici. Celkově měl být rozdíl, nemyslím výsledkový, ale spíš herní, zkrátka větší," dodal trenér SK Jakub Pekař.

"Byla to pro nás vlastně první pořádná zápasová příprava. Ten výsledek i hru docela bereme. Myslím, že jsme proti Roudnici nepropadli," zhodnotil duel trenér Bezděkova Bedřich Matoušek.   

Roudnice - Bezděkov 3:1 (1:1). Branky: Hubený ml. 3 - Púčala.

Roudnice: Čížek - Šeba (46. Kuchař), Husák, Černý, Barcal (20. Matuszewski) - Stejskal, J. Hubený st. - Slavíček, J. Hubený ml. (70. Halada), Krása (46. Rusňák) - Halada (46. Macek).

Bezděkov: Balcar (Kašpar) - J. Hlavsa, Řezníček, Kříž, Slavík - Púčala, Bartůněk, Adelt, Jansa - Pištora, M. Hlavsa (Buk, Valina, Yaremchuk, Holouš). 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS