Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Memoriál P. Blažka a S. Svobody pro Ústí

15.02.2020 | sk

Memoriál dlouholetých funkcionářů SK Roudnice nad Labem, tedy Pavla Blažka a Stanislava Svobody, ovládli mladí fotbalisté FK Ústí nad Labem. Ti ve finálovém duelu turnaje určeného kategorii U11 porazili jeden z domácích celků 2:0. Třetí skončily Brozany. 

Ceny nejlepším předával i místostarosta Roudnice nad Labem Vlastimil Čtverák. "Viděl jsem až poslední zápasy a třeba ve finále bylo přece jen patrné, že Ústečtí jsou trochu starší a větší, ale i tak jsou výsledky našich, tedy roudnických kluků, podle mě dobré," dodal po vyhlášení výsledků Čtverák. 

"Já úplně spokojený nejsem. Měli jsme dva výběry, jenže ne vždycky to bylo dobré. Nakonec se do finále dostal ten mladší tým, který zkrátka asi víc chtěl. A proč vyhrálo Ústí? Dnes tady bylo asi opravdu nejlepší, ale i tak jsem od nich čekal ještě trochu víc," přiznal trenér SK Roudnice David Husák.   

"Jsme spokojeni, klukům to vyšlo. Z našeho pohledu super turnaj, děkujeme i pořadatelům a příště, pokud nás pozvou, přijedeme rádi znovu," shodli se trenéři vítězů Tomáš Kučera s Jaroslavem Zahálkou.  

Výsledky: skupina A: Roudnice bílá - Brozany 4:1, Junior Teplice 2:1, Benešov. Pl. 3:0, Brozany - Junior Teplice 2:0, Benešov n. Pl. 1:1, Teplice - Benešov 3:1. Skupina B: Ústí - Roudnice modrá 2:1, FA P. Voříška 3:2, Lovosice 3:1, Roudnice m. - FA P. Voříška 3:2, Lovosice 1:0, FA P. Voříška - Lovosice 3:0. Semifinále a o umístění: Benešov - FA P. Voříška 1:9, Teplice - Lovosice 0:3, Brozany - Ústí 0:7, Roudnice b. - Roudnice m. 0:1, Benešov - Teplice 2:3 np., FA P. Voříška - Lovosice 3:2, Brozany - Roudnice b. 2:0, Ústí - Roudnice m. 2:0. 

Pořadí: 1. Ústí, 2. Roudnice modrá, 3. Brozany, 4. Roudnice bílá, 5. FA P. Voříška, 6. Lovosice, 7. Junior Teplice,  8. Benešov n. Pl.

Nejlepší střelec: Petr Lopušan. Nejlepší brankář: Šimon Dlouhý. Nejlepší hráč: Filip Zahálka. 

Roudnice modrá: Dlouhý, Váňa, Hrbáček, Vlček, Kořínek, Nepovím, Gala. Roudnice bílá: Vrňák, J. Trávníček, Husák, M. Trávníček, Aubrecht, Tóth. 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS