Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Pekař: Druhá půle byla nervózní

29.02.2020 | sk

V posledním přípravném utkání se fotbalisté SK Roudnice utkali netradičně v pátek večer s SK Brná. Soupeř z Ústecka nahradil původně plánované Dušníky. A pro oba týmy to byla generálka před startem mistrovských odvet, pro domácí před I. A třídou, pro hosty před jarem v nejvyšší krajské soutěži.

Domácí zaskočili soupeře hned v úvodu, kdy průnik K. Hubeného zakončoval přesně J. Hubený ml. Dobrý míč za obranu pak využil Horváth a třetí gól přidal Rusňák. Hosté snížili těsně před poločasem (hrálo se na 2x40), kdy dorážku zvládl Rilke. Po změně stran už střelci tak úspěšní nebyli, hrstka promrzlých fandů už viděla pouze jednu branku, kterou přinesla spolupráce Rusňáka s Haladou. 

"První poločas byl z naší strany velmi dobrý. Kromě gólů jsme měli i další dvě, možná tři dobré šance. Ovšem také hosté mohli vstřelit nějaký ten gól, podržel nás ovšem Čížek, který si zachytal i v té druhé půli. Ta už ale byla rozkouskovaná a zbytečně nervózní. A to z obou stran. Od úvodu jsme hráli agresivně, důrazně, měli rychlý přechod do útoku, nedali žádný míč zadarmo. A soupeř od nás asi čekal něco jiného," dodal trenér SK Roudnice Jakub Pekař.           

Roudnice - Brná 4:1 (3:1). Branky: J. Hubený ml., Horváth, Rusňák, Halada - Rilke. 

Roudnice: Čížek - K. Hubený (65. Doležal), Husák (25. Krčmář), Kuchař, Matuszewski - Slavíček, Rusňák. J. Hubený st., J. Hubený ml. (50. Hyťha), Halada - Horváth.

Brná: Satek (15. Páv) - Zeman, Prousek, Dušek, Stach - Gajdarski - Demčenko, Jelínek, Hanich, Rilke - Mikeš (Králík, Bartoš, Satek).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS