Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Představujeme: Koloman Horváth

26.03.2020 | sk

V době nucené fotbalové pauzy vám na klubových stránkách Sportovního klubu Roudnice nad Labem postupně představíme hráče A týmu, kteří v sezoně 2019 - 2020 oblékají modrobílé barvy SK v I. A třídě. Dnes dostává prostor útočník Koloman Horváth, kterého pro web ohodnotil i hlavní trenér.    

Koloman Horváth stačil v této sezoně odehrát za SK Roudnice pouze jeden zápas, protože přestoupil až před jarním startem. Z toho důvodu ani nemohl odpovědět na otázky, které se mj. vztahovaly k podzimní části.  

Sportovní kariéra: S fotbalem jsem začal už jako malý kluk a přivedli mě k němu rodiče. Když jsem začínal, tak jsem hrál ve Štětí, ale poté jsem přešel do SK Roudnice, kde jsme spolu s klukama hráli až do starších žáků. Pak jsem se musel přesunout zpátky do Štětí, protože v SK Roudnice nebyl dorost. Ve Štětí to nebylo sice úplně dobré, ale zase na druhou stranu to pro mě bylo takové gólové období. Pak jsem se zase vrátil do Roudnice na půl roku, zahrál si i dorosteneckou divizi, kde se mi dařilo a předváděl jsem, alespoň si myslím, velmi dobré výkony. No a pak jsem začal hrát zase ve Štětí, kde jsem nastupoval i ve chlapské divizi. I když ne tak často. No a teď jsem zase v Roudnici, protože mi chyběla ta parta a navíc jsem tu jako doma.

Číslo dresu: 10.

Pozice: Útočník.

Věk: 20 let.

Oblíbený klub: Bayern München. 

Oblíbený hráč: Neymar. 

Oblíbené pití: Ochucená voda, pivo.

Oblíbené jídlo : Kuřecí řízek s kroketami.

Oblíbená hudba: Hip hop a RnB.

Mimofotbalové aktivity: Cestování, auta.

Tvůj největší sportovní zážitek: Zájezd na zápas Bayernu München.

Fotbalové cíle: Chtěl bych to dotáhnout co nejdál.

Jak se připravuješ v tomto období: Každý týden uběhnu minimálně 35 km.

Očima trenéra Jakuba Pekaře: Horviho znám zatím jenom krátkou dobu, ale i tak jsem poznal, že je to super parťák, který je pro každou legraci. Je hodně komunikativní a baví se hrou. Mezi jeho přednosti patří jednoznačně rychlost. Jeho statistiky z minulých let také dokazují, že umí dávat góly, což je pro útočníka nejdůležitější parametr. Slabší stránkou je v tuto chvíli asi kondice, především ta zápasová, ale to si myslím brzo doženeme. Celkově si myslím, že až se Horvi dostane do pohody a bude mít pořádnou zápasovou praxi, bude pro nás velkým přínosem. Pokud bude pravidelně trénovat, má potenciál hrát výrazně vyšší soutěž.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS