Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Představujeme: Matěj Slavíček

05.04.2020 | sk

V době nucené fotbalové pauzy vám na klubových stránkách Sportovního klubu Roudnice nad Labem postupně představíme hráče A týmu, kteří v sezoně 2019 - 2020 oblékají modrobílé barvy SK v I. A třídě. Dnes dostává prostor ofenzivní záložník a útočník Matěj Slavíček, kterého pro web ohodnotil i hlavní trenér.

Sportovní kariéra: S fotbalem jsem začínal v šesti letech v SK Roudnice, kde jsem působil až do starších žáků. Poté jsem se přesunul na Fotbalovou farmu, kde jsem strávil dobré čtyři roky. Měli jsme super partu a díky trenérům jsem se hodně zlepšil. Po farmě jsem se vrátil zpět do SK Roudnice.

Číslo dresu: 16.

Pozice: Krajní záložník.

Věk: 20.

Oblíbený klub: Manchester City.

Oblíbený hráč: Kevin De Bruyne.

Oblíbené jídlo : Pizza, těstoviny.

Oblíbené pití: Ledové čaje.

Oblíbená hudba: Poslouchám vše. Hlavně kapely jako Imagine Dragons a One Republic.

Mimofotbalové aktivity: Převážně PC hry.

Oblíbený film (seriál): Stranger Things, Walking Dead.

Kdo je v této sezoně ze soupeřů v I. A nejsilnější: Jednoznačně Ledvice, jsou skvěle připravené, jak fotbalově tak fyzicky. U nich jsme vybojovali asi maximum co šlo.

Který zápas byl ze strany SK Rce zatím nejvydařenější: Zápas v Neštěmicích a se Střekovem. Proti Neštěmicím jsme na hřišti nechali vše, sahali jsme po výhře, bohužel to došlo do penalt, po kterých jsme naštěstí zvítězili. Proti Střekovu se nám dařilo už od prvních minut, soupeře jsme přehráli a zápas si užili. To bych chtěl vidět ve více zápasech.

Tvůj největší sportovní zážitek: Je jich mnoho, nejde vybrat jeden.

Fotbalové cíle: Jako každý bych to chtěl dotáhnout co nejvýš. Teď je ale hlavní cíl dostat SKR do vyšších soutěží.

Jak se připravuješ v tomto období: Domácí cvičení. V tomhle období je složité se nějak připravovat, ale vím, že na sezonu budu dostatečně připravený a nenechám nic náhodě. Chci, abych mohl hned od začátku podávat ty nejlepší výkon.

Očima trenéra Jakuba Pekaře: Dorostenecký věk byl bohužel u Matěje hodně ovlivněn zraněními. V minulé sezoně už ale sbíral zkušenosti v dospělém fotbale. V té současné pak Matěj patřil k základním stavebním kamenům, především co se týká ofenzivy mužstva. Matěj je technicky velmi dobře vybavený ofenzivní hráč s nadstandardní rychlostí a velmi dobrou střelou. Je dobrý v řešení situací 1na1 do ofenzivy. Podle mého názoru je pro něho ideální pozice na levém křídle, kdy si může připravit míč do středu hřiště a zakončit, nebo obejít hráče v situaci 1na1. V této pozici odehrál většinu utkání a vedl si velmi dobře. Výjimečně jsem ho využil na pozici pravého obránce, kde může zaskočit. Zapracovat určitě musí na defenzivní činnosti, především 1na1, kde je netrpělivý a nechá se někdy příliš snadno obejít. Určitě musí zlepšit produktivitu, protože branek měl a mohl dát mnohem víc (na podzim 3, pozn. aut.).V tréninku je Sláva výborný. Je vidět, že v něm hraje bez jakékoliv psychické brzdy a je radost se na něj dívat. Naším společným úkolem je dostat jeho výkony z tréninku do zápasů. Až se nám to stoprocentně povede, může Sláva pomýšlet na velkou kariéru. Je totiž přesně typem moderního křídelního útočníka či záložníka. Výhledově pro něj nemusí být stropem ani třetí liga.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS