Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Představujeme: Jakub Kuchař

20.04.2020 | sk

V době nucené fotbalové pauzy vám na klubových stránkách Sportovního klubu Roudnice nad Labem postupně představíme hráče A týmu, kteří v sezoně 2019 - 2020 oblékají modrobílé barvy SK v I. A třídě. Dnes dostává prostor stoper Jakub Kuchař, kterého pro web ohodnotil i hlavní trenér.

Sportovní kariéra: S fotbalem jsem začal ve 4 letech za ASK Lovosice. Tam jsem hrál přes mládežnické kategorie až do starších žáků, kdy jsem byl současně brán i za starší dorost. Poté jsem šel na Fotbalovou farmu, kde jsem strávil 4 roky. Vždycky tam byla dobrá parta. Líbilo se mi to tam. S klukama jsme vyhráli postup snad do kraje. To bylo něco. A po těch 4 sezonách jsem se měl vrátit buď do Lovosic, nebo si mě někdo vybere. Řekla si o mě Roudnice, takže teď jsem tady. 

Číslo dresu: 2. 

Pozice: Stoper. 

Věk: 20 let. 

Oblíbený klub: SK Slavia Praha. 

Oblíbený hráč: Všichni hráči mají svou kvalitu a že bych měl jen jednoho, to se říct nedá.

Oblíbené jídlo : Vepřo, knedlo, zelo. 

Oblíbené pití: Fanta mango, Kofola, ovocné džusy. 

Oblíbená hudba: Poslouchám vše, co se mi líbí.  

Mimofotbalové aktivity: Přítelkyně, výlety s rodinou, práce, taneční, divadlo. 

Oblíbený film (seriál): Peaky Blinders, Piráti z Karibiku. 

Kdo byl v této sezoně ze soupeřů v I. A třídě nejsilnější: Některé zápasy jsem s klukama nemohl být na hřišti kvůli zranění svalu. Nemůžu říct, kdo byl nejsilnější. 

Který zápas byl ze strany SK nejvydařenější: Jak jsem řekl, některé zápasy jsem nebyl, ale v paměti mi zůstal hned první zápas ve Šluknově. 

Tvůj největší fotbalový zážitek: Mám hodně zážitků, hodně jsem toho s fotbalem prožil, ale na největší si nevzpomenu, nebo je těžké ho určit. 

Fotbalové cíle: Chtěl bych hrát pěkný fotbal, stále se zlepšovat, postoupit s Roudnicí do vyšších tříd. A pořád si chci zahrát na profesionální úrovni. 

Jak se připravuješ v tomto období: Kolo, běh, občas si jdu kopnout na hřiště, domácí posilování, rotoped.

Očima trenéra Jakuba Pekaře: Kuba má za sebou svou první, i když necelou, sezonu v dospělém fotbale a myslím, že ji zvládl docela slušně. Odehrál téměř všechna utkání a chyběl pouze vinou zranění. Do SK Roudnice přišel v létě z Fotbalové Farmy, kde jsem ho téměř dva roky vedl ve starším dorostu. Už tam dokazoval, že patří mezi hráče, na které se můžu v každém okamžiku stoprocentně spolehnout. Díky své přátelské povaze a někdy až neuvěřitelné obětavosti, patřil mezi lídry jak v kabině, tak i na hřišti. Kuchy je spolehlivý střední obránce s velmi slušnou hrou hlavou a soubojovým chováním. Za dobu, co se známe, se hodně zlepšil v taktické činnosti. Na čem musíme dál pracovat - to je určitě konstruktivní rozehrávka a rychlostní a koordinační složka. Rovněž po něm chci, aby mnohem víc komunikoval a řídil defenzivní činnost. Díky svému stoprocentnímu přístupu a nasazení je s Kuchym radost pracovat. Trénuje vždy naplno a téměř nikdy nechybí. Jak bude Kuchy získávat zkušenosti, bude získávat i na jistotě a sebedůvěře. Je jedním ze základních stavebních kamenů našeho týmu, na který chci v budoucnu hodně spoléhat.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS