Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Představujeme: Jaromír Hubený st.

24.04.2020 | sk

V době nucené fotbalové pauzy vám na klubových stránkách Sportovního klubu Roudnice nad Labem postupně představíme hráče A týmu, kteří v sezoně 2019 - 2020 oblékají modrobílé barvy SK v I. A třídě. Dnes dostává prostor univerzál Jaromír Hubený st. (Brouk), kterého pro web ohodnotil i hlavní trenér.

Sportovní kariéra: Kopal jsem od mala, ale aktivně jsem začal v osmi letech v Roudnici, kde jsem byl do vojny a zahrál jsem si tady za Zdeňka Ščasného ČFL. Následovala vojna a nižší soutěže v Litoměřicích a Bechlíně. Pak jsem šel do Libotenic, abych se asi po roce a půl vrátil do Roudnice, kde se zachraňovala divize. Následovalo Štětí, zase Roudnice a Ústí, kde se vykopala II. liga. Potom jsem odešel Vrbice, kde to v zimě v I. A třídě skončilo. Následoval půlrok v nižší soutěži v Rakousku, 350 km od Roudnice, kam jsem jezdil např. s Pavlem Dohnalem. Finančně to bylo sice dost zajímavé, ale fotbalově mě to nenaplňovalo, takže jsem raději skončil, i když byl ze strany klubu zájem o pokračování. Zamířil jsem pak do Děčína, poté do Brozan a tohle kolečko jsem si ještě jednou otočil. Nakonec jsem si ještě kopnul v Předoníně a Štětí a v sezoně, kdy se v Roudnici bojovalo ve II. třídě, přišel do SK. Jsem s kariérou docela spokojený. Možná trochu mrzí, že jsem si nevyzkoušel I. ligu. Byl jsem jen v letní přípravě Viktorky Žižkov. Tam byla škoda, že mě dělali jako útočníka, kterých bylo devět. Jako obránce bych měl tehdy před asi dvaceti lety větší šanci. Trénoval tam tenkrát skvělý trenér Petr Uličný. Ale i tak to pro mě byla velká zkušenost.           

Číslo dresu: 8. 

Pozice: Jsem takový univerzál.

Věk: 44 let.  

Oblíbený klub: Nemám nikoho speciálně oblíbeného.

Oblíbený hráč: Líbí se mi Ronaldo. 

Oblíbené jídlo : Klasika - knedlo, vepřo, zelo.

Oblíbené pití: Popravdě? Plzeň. 

Oblíbená hudba: Nemám nic speciálního. Když se mi to líbí, tak si poslechnu všechno. 

Mimofotbalové aktivity: Nemám žádné jiné koníčky. Když fotbal nehraju, tak se snažím nějak pomáhat kolem něj. 

Oblíbený film (seriál): Rychle a zběsile. 

Kdo byl v této sezoně ze soupeřů v I. A nejsilnější: Dobroměřice a Ledvice. Dobroměřice měly asi silovější mančaft, hrály dobře. Jen škoda, že už nebyla odveta.  

Který zápas byl ze strany SK Roudnice zatím nejvydařenější: Podle mě hned ten první ve Šluknově. 

Tvůj největší sportovní zážitek: Jednoznačně ten, že jsem si mohl zahrát mistrovské utkání se svými dvěma syny. 

Fotbalové cíle: Zahrát si mistrák i se svým posledním synem Filipem. 

Jak se připravuješ v tomto období: Budu upřímný, takže řeknu, že vlastně nijak. Když nepočítám, že si zajdu jen občas kopnout s klukama.  

Očima trenéra Jakuba Pekaře: Když jsem v létě přebíral A tým SK Roudnice, jedna z prvních věcí byla, že jsme si Broukem sedli, abychom se domluvili na naší spolupráci. Jaromír mi potvrdil, že chce každopádně pokračovat ve své hráčské kariéře a v létě se poprat ve férovém boji o místo v základní sestavě. Za sebe musím říct, že jsem byl zvědavý, jak si po relativně těžkém zranění povede ve smečce mladých vlčáků. Zvládl to fantasticky. Bez jakýchkoliv úlev zvládl celou podzimní část a na tréninku chyběl snad jen dvakrát. V průběhu podzimu nastupoval na pozici středního obránce nebo středního záložníka. Ve středu hřiště mu to určitě vyhovovalo lépe a mohl tak naplno využít své silné stránky. Těmi jsou fantastická kopací technika, přehled ve hře a její čtení, výběr řešení a samozřejmě zkušenost. Velmi dobře zahrával standardní situace, především rohy, ze kterých jsme vstřelili několik branek. Někdy je v utkání až příliš impulzivní, protože prostě nesnáší porážky. Jsem moc rád, že jsem Brouka poznal jako hráče, tedy absolutního profíka, ale i jako člověka. Můžu se na něj stoprocentně spolehnout a je mou prodlouženou rukou směrem k týmu.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka

V dalším divizním kole se starší žáci SK Roudnice nad Labem představili ve Varnsdorfu, kde byli úspěšní jen napůl. Patnáctka podlehla o...

 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS