Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ve druhé půli Roudnice udeřila

24.05.2020 | sk

Fotbalisté SK Roudnice sehráli v deštivém sobotním odpoledni další přípravný duel, ve kterém porazili Lovosice 4:1. Tým z nejvyšší krajské soutěže sice po deseti minutách vedl, ale domácí do poločasu srovnali a po změně stran přidali další tři trefy. 

Z prvního gólu se radovali hosté v 10. minutě, kdy Baborák prošel po levé straně a po jeho centru skóroval z první naběhnutý Rambousek - 0:1. Na vyrovnání se dlouho nečekalo, Podhorský našel hlavu Rusňáka a bylo to 1:1. V 60. minutě přesně zacentroval Možný a Tajč poslal míč za záda Roubala - 2:1. Třetí gól domácích přidal Hrdý, když předtím vyrazil lovosický gólman míč po střele P. Stejskala jen k levačce středopolaře SK. Pěknou tečku za duelem udělal znovu Hrdý, který si zpracoval dlouhý výkop Čížka, unikl obráncům a efektně i efektivně přeloboval Roubala - 4:1.   

Jakub Pekař (trenér Roudnice): I počasí nahrálo tomu, že to byl z obou stran rychlý zápas. Jsem rád, že se nám podařilo vyhrát. Byla tam sice ještě spousta věcí, na kterých musíme pracovat, zároveň ale pár podařených akcí a jsem rád, že to kluci takhle odmakali. Ve druhém poločase jsme byli aktivnější a zaslouženě vyhráli. To mě těší. Samozřejmě nám hodně pomohl Hrdý, který s námi trénuje a ukazuje, že patří fotbalově asi jinam. Ale pro kluky je to docela dobrý příklad. Nesmíme ale zapomínat ani na ostatní borce, co přišli i do druhé půle a jsou s námi od jara. Ať už Možný, Holouš, Hyťha a další se ukázali, byli v utkání vidět.  

Roman Podrazil (trenér Lovosic): Vznikal tam ve druhém poločase už trochu chaos, bylo vidět, že jsme dlouho nic nedělali. Chodíme si sice zahrát, ale žádné cílené tréninky. To nemá v této době cenu. Do přípravy půjdeme až v červenci. Bylo to dnes pro kluky spíš takové zpestření, aby úplně nezapomněli hrát fotbal.  

Roudnice - Lovosice 4:1 (1:1). Branky: Hrdý 2, Rusňák, Tajč - Rambousek. 

Roudnice: I. poločas: Doležal - Šeba, Husák, Kuchař, Matuszewski - P. Stejskal - Slavíček, Rusňák, Hyťha, Podhorský - Horváth. II. poločas: Čížek - Šeba (75. Podhorský), Černý, Kuchař, Barcal - P. Stejskal (75. Hyťha) - Holouš (85. Horváth), Vacátko, Hrdý, Tajč - Možný.

Lovosice: Šafránek (Roubal) - Zimák, Neruda, Bělík, Záruba (Krejčí) - Walter (Zuch), Suchý, L. Stejskal, Baborák (Novotný) - Rambousek, Espinosa.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS