Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dorostenky třetí ve Frankfurtu

01.06.2023 | sk

Fotbalové dorostenky SK Roudnice nad Labem se zúčastnily mezinárodního turnaje v německém Frankfurtu, odkud si odvezly medaile za třetí místo. Gratulujeme.  

Matěj Lačný (trenér SK Roudnice): Zahraniční turnaj pro nejstarší kategorii absolvujeme již podruhé. Po loňském turnaji v Barceloně jsme tentokrát vybrali turnaj ve Frankfurtu, kam cestovala kategorie WU17 (ročníky 2006 - 2009). Od turnaje jsme si slibovali nejen sportovní srovnání se zahraničními týmy, ale také určitou formu odměny pro holky za celý ročník. Ubytování jsme vybrali přímo v centru Frankfurtu, a tak jsme vše spojili také s prohlídkou města či místní ZOO. 

Se sportovní stránkou jsme více než spokojeni. V základní skupině jsme se ziskem 4 bodů (1 - 1 - 1) obsadili druhé místo a postoupili tak do nedělního semifinále. V těchto zápasech nás herně přehrál pouze domácí Eintracht Frankfurt, který ale celý turnaj suverénně vyhrál bez obdržené branky. Ostatní dva soupeře jsme herně převyšovali a v zápase s Eindhovenem nás o výhru připravila první a jediná střela na branku v zápase, která přišla v nastaveném čase. 
Do nedělních zápasů jsme šli s cílem jeden vyhrát a získat tak pro SKR medaili. To se povedlo málem již v semifinálovém zápase, ale vyrovnaný zápas musely rozhodnout až pokutové kopy. V nich jsme celkem čtyřikrát měli "matchball", ale kopající holky tíhu okamžiku neunesly a nakonec se radoval soupeř. I tak to pro holky byla skvělá zkušenost, která nás zase posune v ligových zápasech. V zápase o třetí místo šlo o to ze sebe dostat zklamání z neúspěšného semifinále a porvat se o cenný kov. Hlavu jsme v něm nastavili skvěle a holandského soupeře jednoznačně přehráli. Mohli jsme tak oslavit cenný zisk bronzu a cesta zpět tak byla veselá. 

Tyto zkušenosti nás připraví na příští sezónu, kde v kategorii dorostenek budeme chtít bojovat o nejvyšší příčky v 2. lize.

Výsledky: Roudnice - FC Eindhoven 1:1 (Drtilová), Eintrach Frankfurt 0:5, SV Budberg 2:0 (Šafrová 2), SC Dortelweil 0:1 np, SV DSO 2:0 (Laubová, Šafrová).

Pořadí: 1. Eintracht Frankfurt, 2. SC Dortelweil, 3. SK Roudnice nad Labem, 4. SV DSO, 5. - 7. TSV Godshorn, FK Teplice, SV Budberg, FC Oudewater, FC Eindhoven.

SK Roudnice: Hamouzová, Brandsteinová, Kušinová, Bendová, Schořová, Drtilová, Hokešová, Cuperová, Tučková, Šafrová, Laubová, Podráská, Hrbáčková, Jonášová, Čvančarová, Lupínková, Kulhánková. 

 
Zápasy
Muži A | pátek 14.06.2024, 18:00
SK Roudnice nad Labem - SK Ervěnice - Jirkov
6:1 (4:1)
 
Muži A | neděle 11.08.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
 
Muži B | sobota 15.06.2024, 10:45
FK Chuderov - SK Roudnice nad Labem B
10:1 (2:0)
 
Muži B | sobota 24.08.2024, 17:00
FK Bechlín - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
B tým s několika změnami

Roudnický B tým po nevydařené minulé sezoně, ve které obsadil v A skupině I. B třídy sestupovou 15. příčku (29 bodů, skóre 55:85),...

 
Roudnice porazila Kralupy, dva góly Dobiáše

V dalším přípravném duelu porazili fotbalisté SK Roudnice nad Labem A na domácím hřišti FK Kralupy 1901 (6. liga - I. A třída) o dvě...

 
V první přípravě podlehli Štětí

V prvním přípravném duelu podlehli fotbalisté SK Roudnice diviznímu Štětí o dvě branky 1:3. 

 
Příprava áčka zahájena
 
Změna. Novým koučem je Pekař
 
Odešel Petr Týma
 
Mück: Beru to jako úspěšnou práci
 
V Roudnici se utká Slavia s Pardubicemi
 
Hanba béčka
 
Na závěr vysoká výhra, hattrick Bláži
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS