Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Turnaj ktg. U12 na UMT

13.12.2020 | sk

Fotbalisté SK Roudnice nad Labem kategorie U12 si k přípravnému miniturnaji pozvali tři týmy. Na umělce se o víkendu utkali s Teplicemi, Chomutovem a Viktorkou Žižkov. Hrálo se na 2x18 minut v počtu 1+7. Domácí tentokrát na výhru nedosáhli. Zajímavostí je, že ani jeden z celků neprošel turnajem bez ztráty. 

Dominik Majer (trenér SK Roudnice): "Mám smíšené pocity. Opět se nám nedařilo výsledkově, nedokázali jsme vyhrát ani jeden zápas, což mě mrzí. Ale musím říct, že kluci na hřišti nechali vše. Opět se budu opakovat, ale dle mého ani jeden soupeř nás nepřehrál o "parník". První poločas v zápase s Chomutovem jsme totálně prospali. Byli jsme bez pohybu a bez zájmu a zaslouženě jsme prohrávali 0:1. Po přestávce na to kluci vlítli, chtěli být lepším týmem, což se vedlo. Srovnali jsme na 1:1 a měli více ze hry, ale bohužel díky nepozornosti v obranné činnosti jsme inkasovali podruhé. Celkem tedy prohra, ale za druhý poločas si kluci zaslouží rozhodně pochvalu. Našeho dalšího soupeře známe dobře, se Žižkovem hrajeme i v ligové soutěži. V té jsme přišli o body kvůli vlastní brance a teď jsme se chtěli pomstít. Začátek tak vypadal, vedli jsme 1:0 a díky precizní práci všech hráčů jsme vedení drželi do poločasu. Druhý poločas byl už o něco horší. Museli jsme trochu experimentovat se sestavou a někteří hráči nastoupili na určitých pozicích poprvé a bylo to poznat. Díky maličkým chybám v zadní části Žižkov vyrovnal. Co čert nechtěl, kluci se sesypali, přestalo fungovat to, co fungovalo a najednou jsme byli úplně jiný tým a zaslouženě prohráli vysoko 4:1. Poslední zápas nás čekal nejtěžší soupeř dne, Teplice. Do utkání jsme doslova vlítli. Teplice jsme tím nejspíš překvapili a dokázali jsme vstřelit branku. Zhruba 15 minut nebyl jasný favorit, soupeř je na tom velmi dobře individuálně, takže měl více ze hry, ale my hrozili z protiútoku. Jenže nás trápí koncovka, v té stále nejsme efektivní. Teplice do poločasu stihly otočit výsledek a do přestávky jsme šli za stavu 1:2. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit stejně, ale bohužel jsme nedokázali udržet míč, přišla spousta ztrát ve středu hřiště a soupeř je dokázal potrestat. Poměrně rychle jsme se dostali do hry a snížili na 3:2 pěknou akcí. Nám postupně docházely síly, hra bez míče je totiž náročnější, než ta s míčem. Ale celkový výsledek 5:3 je více než přijatelný. Obdivuji práci trenérů a hráčů v Teplicích, sleduji je pečlivě, komunikuji s trenéry pravidelně a dokázali s klukama udělat opravdu velký pokrok - ve své soutěži jsou na 2. místě a ztrácí pouhý bod na pražskou Slavii. Náš nejlepší zápas, který jsme odehráli od té doby, co jsem kluky přebral. Jsem na ně pyšný, rvali se o výsledek, bylo vidět, že tam chtějí nechat kompletně vše. Celkově hodnotím zápasy spíše kladně. Musíme zapracovat na koncovce, být více efektivní. To je teď náš cíl. Pokud situace dovolí, příští víkend máme opět nabitý. V sobotu nás čeká utkání s Kladnem a v neděli s Ústím. Na závěr chci klukům poděkovat, jsem na ně opravdu pyšný, obzvlášť z utkání s Teplicemi." 

Výsledky: Roudnice - Chomutov 1:2, Žižkov 1:4, Teplice 3:5, Teplice - Žižkov 1:3, Chomutov 5:1, Žižkov - Chomutov 2:3. Branky SK: Lasch 2, Král, Nepovím, Kňourek. 

Roudnice: Vrňák, Novotný, Husák, Kňourek, Lasch, Vyzisk, Král, Procházka, Buk, Hrbáček, Nepovím, Kühnel, Gruncl, Váňa, Kýček. 

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka

V dalším divizním kole se starší žáci SK Roudnice nad Labem představili ve Varnsdorfu, kde byli úspěšní jen napůl. Patnáctka podlehla o...

 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS