Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Z Benešova ligové týmy s prázdnou

14.09.2021 | sk

Zatímco v minulém kole byly oba ligové výběry mladších žáků SK Roudnice nad Labem úspěšné, ve druhém zářijovém víkendu nezískaly v Benešově ani jeden bod. Třináctka prohrála 11:4 a navíc přišla o gólmana, který si zlomil ruku, dvanáctka padla 4:2. 

Liga U13

"S prvními dvěma třetinami jsem byl spokojený, kluci se snažili posouvat, nepropadali, drželi se soupeřem krok. Byl to velký rozdíl třeba oproti zápasu ve Vlašimi," připomněl prohru v srpnovém venkovním duelu trenér David Husák. Jeho svěřenci ho zklamali pouze v zakončení. "Koncovka byla slabší, ale i tak to bylo hratelné. Bohužel se nám na konci druhé části zranil gólman, zlomil si ruku, takže do branky musel hráč z pole. No a pak jsme bohužel inkasovali i lacinější góly. Navíc, protože nás stále trápí marodka, jsme využili i mladší hráče, kterým v závěru logicky rychleji ubývaly síly. Ale celkově musím kluky pochválit, makali, rvali se až do konce. Nechali na hřišti všechno."  

SK Benešov - SK Roudnice 11:4. Branky: Janovec 4, Hájek 3, Škvor 2, Podlipský, Doležal - Váňa, Procházka, Král.

Roudnice: Hála - Henych, Král, Gruncl, Nebuloni, Procházka, Šámal, Hrbáček, Kühnel, Kostelník, Váňa, Kýček.   

Liga U12

"Od začátku zápasu měla hra vysoké tempo. Šlo o hodně tvrdý fotbal, který v první třetině přinesl jen jeden gól pro domácí. Také druhá třetina pokračovala ve stejném duchu. Byl to zápas plný soubojů, ztrát a zisků míče. Po druhé třetině jsme prohrávali 3:0, i po několika tutových šancích, které jsme neproměnili. Třetí třetinu se nám konečně podařilo prokletí zlomit a střelili jsme branku, na kterou hned navázal kontaktní gól na 3:2. Poté se nám podařilo soupeře zamknout na jeho polovině, a to vyústilo v několik tyček a v penaltu, kterou jsme bohužel neproměnili a za pár minut nám soupeř z brejku dal gól na 4:2. Co se týče předvedeného výkonu, myslím, že se bylo na co koukat, podařilo se nám sehrát spoustu skvělých akcí. Hlavně se mi líbilo, že se kluci na hřišti chovali jako jeden tým a doslova jeli na krev. Poslední třetinu jsme byli velmi blízko vyrovnání a troufám si říct i otočení celého zápasu, ale jak minulá kola štěstí přálo nám, teď přálo Benešovu. Kluci si sáhli na dno svých sil a ukázali jsme, že s jakýmkoliv soupeřem dokážeme hrát vyrovnanou partii," zhodnotil vystoupení svěřenců roudnický kouč Kamil Gruncl.

SK Benešov - SK Roudnice 4:2. Branky: Konšel 2, Slepička, Brožek - Čmedla, Jindřich.

Roudnice: Laczko, K. Kořínek, Gala, J. Martan, M. Martan, J. Kořínek, Dlouhý, Špiner, Matoušek, Kvída, Čmedla, Jindřich, Buk, Kaňkovský.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS