Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Úspěšný výlet do Litvínova

21.09.2021 | sk

Starší žáci SK Roudnice se z Litvínova vrátili se šesti body. Čtrnáctka porazila v divizním duelu domácí fotbalisty 4:2, patnáctka si zastřílela, když vyhrála vysoko 8:1 a je v čele tabulky.   

Divize U15

Hosté se uklidnili úvodním gólem Mikase v první minutě a pak už se hrálo podle jejich not. Problémy jim mohlo dělat jedině hřiště na Lomské, resp. jeho rozměry. 

"To bylo asi opravdu jediné překvapení. Bylo totiž na každé straně zúžené o dva metry. Nevím proč, zkrátka to domácí asi z nějakého důvodu přelajnovali. Každopádně to kombinaci neprospělo, míč byl často v autu. Zápas jsme ale měli pod kontrolou, přidávali jsme v pohodě další góly. Domácí dali jeden a mohli skórovat i z penalty, ale tu Pavel Fric chytil. To my jsme pokutový kop proměnit dokázali. Utkání skončilo podle předpokladů, porazili jsme Litvínov, který asi právem patří do té spodní části tabulky," dodal trenér Roudnice David Plicka. 

Roudničtí budou první příčku potvrzovat v sobotním domácím duelu proti třetímu Chomutovu.     

FŠ Litvínov - SK Roudnice 1:8 (0:4). Branky: Mašek - L. Malina 3, Procházka 2, Mikas 2, Murdych.

Roudnice: Fric - Souček (66. Pačes), Nebuloni, D. Malina, Haudke (58. Skokan) - Tříska (41. Kosorič), L. Malina, Procházka, Hubený - Mikas, Macek (66. Murdych). 

Divize U14

"Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Tlačili jsme se od začátku dopředu a tvořili si šance. Bohužel jsme ale nezvládli soupeřovy nákopy, kdy nám jejich vysoký střeďák sbíral všechny míče. Což soupeři pomohlo k prvnímu gólu hned v 7. minutě. My ale nepanikařili a tvrdě pracovali dál. Během 12 minut jsme zvládli vyrovnat. Soupeř dělal pořád to, co jim vycházelo, dlouhý nákop, vysoký střeďák sebral a jednoduše nahoru. Poločas skončil remízou 1:1, dle mého názoru nezaslouženě, my totiž spálili dost tutovek. Bylo důležité kluky udržet v pohodě i do druhého poločasu, cítili totiž, že se nedaří koncovka. Naštěstí jsme ale zůstali naprosto v klidu a nerozhodil nás ani gól na 2:1, který byl podle mě fakt hloupý, protože k němu vůbec nemuselo dojít. Pokračovali jsme v dobrém a rychlém fotbalu, dobrou kombinací jsme si vytvářeli šanci za šancí. Konečný výsledek 2:4 je zasloužený, soupeře jsme porazili skvělým fotbalem a správně nastavenou hlavou," zhodnotil duel Dominik Majer, který roudnickou čtrnáctku vedl. 

FŠ Litvínov - SK Roudnice 2:4 (1:1). Branky: Kopta, Štiller - Murdych, Arazim, Poráč, Macek.

Roudnice: Osvald - Poráč, Arazim, Vyzisk, Hlaváček - Pačes, Štefl (52. Nepovím), Svoboda, Kunc - Murdych (73. Vrňák), Vondráček (52. Macek).


 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS