Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

SK Roudnice cílí i na nejmenší

20.10.2021 | sk

Sportovní klub Roudnice nad Labem se zapojil do dotačního neinvestičního programu Rozvoj a podpora sportu 2021 - Podpora činnosti sportovních trenérů a fyzioterapeutů na MŠ a ZŠ 2021. A třeba v tomto týdnu už navštívil několik MŠ a ZŠ, děti pozval také do sportovní haly.  

"Jedná se o projekt, který navazuje na předešlou spolupráci se ZŠ. Jsme moc rádi, že díky finanční podpoře Národní sportovní agentury (NSA) se mohla tato spolupráce rozšířit a navázat nová s dalšími školkami a školami. Celkem máme v projektu zapojené čtyři mateřské a tři základní školy z Podřipska, Lovosicka, Mělnicka i Kladenska. V praxi to znamená, že pravidelně chodíme do těchto zařízení, popř. děti také svážíme autobusy do našeho areálu či haly a zapojujeme je do zábavných pohybových her. Odborným způsobem tak rozvíjíme jejich motorické dovednosti a schopnosti. Celkem bude v tomto projektu zapojeno více jak 300 dětí," prozrazuje Dominik Majer z SK Roudnice, který je jedním z trenérů projektu. 

"Máme velkou radost, protože i tyto aktivity by mohly posunout náš klub na další úroveň a zároveň třeba i pomoci k tomu, aby měly děti více pohybu. Zatím se jedná o pilotní projekt v tak velkém měřítku, i když navazuje na naše předchozí. Doufáme, že podpora NSA bude pokračovat i v roce 2022. Splnit všechny potřebné formální náležitosti bylo hodně náročné, ale my jsme to dokázali. Za to patří velký dík všem, kteří se na tom podíleli," říká předseda SK Roudnice Petr Týma.  

Projektu se s SK Roudnice účastní: MŠ Černuc, MŠ Masarykova Roudnice, MŠ Písnička Roudnice, MŠ Pohádka + Pampeliška Roudnice, ZŠ Vraňany, ZŠ Jungmannova Roudnice a ZŠ A. Baráka Lovosice.

Informace o projektu: Dominik Majer - mob. 737 274 821

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS