Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Čtrnáctka byla blízko překvapení

09.05.2023 | sk

Na západě Čech se starším žákům SK Roudnice vůbec nevedlo. Patnáctka v duelu celků z lepšího středu tabulky nečekaně vysoko podlehla Baníku Sokolov 7:1, čtrnáctka padla těsně 4:3.

Divize U15

Hosté začali výborně a už ve čtvrté minutě vedli, jenže pak se Baník rozstřílel a byla z toho nejvyšší prohra Roudnice v dosavadním průběhu soutěže. "Po dobrém začátku se asi kluci ukolébali a mysleli, že to půjde samo. Jenže to nešlo. Udělali jsme nějaké individuální chyby a propadali se stále hlouběji. Přestali jsme se pohybovat a nepodařilo se nám hru žádným způsobem pozvednout. Byl to prostě po všech směrech nepovedený zápas," přiznal David Plicka, který roudnický tým vedl.    

Sokolov - Roudnice 7:1 (3:1). Branky: Holovijčuk 2, Jelínek 2, Opatrný, Jankovský, Vilhelm - Murdych.

Roudnice: Tyller - Poráč, Rosenkranc (67. Kýček), Štefl, Kunc - Pačes, Nepovím, Adelt (41. Vondráček) - Macháček, Murdych, Hlaváček.

Divize U14

Druhý Baník Sokolov byl jasným favoritem, ale na výhru se hodně nadřel. Hosté totiž ve hře nezaostávali. "Rychle jsme vedli, domácí zápas otočili, ale dokázali jsme srovnat. Pak jsme měli chvíli dvougólové manko, ale snížili jsme na 4:3, navíc předtím nastřelili tyč. Věřím, že hrát o chvíli déle, tak to k plichtě dotlačíme. Ale kluci zahráli dobře, potvrdili si, že se dokážou herně rovnat i týmům ze špičky tabulky. Jsem rád, že jsme se už předtím odpoutali z poslední příčky, protože tam podle mě mančaft zcela určitě nepatří," dodal trenér David Plicka.  
  
Sokolov - Roudnice 4:3 (1:1). Branky: Chumlen 2, Majnek - Gruncl, Krajník, Kýček.

Roudnice: Materna (41. Hála) - Husák (41. Kýček), Lasch, Pichl, Nepovím (41. Hrbáček) -  Krajník, Krása, Buk, Arazim, Gruncl - Kühnel.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Béčko ztratilo duel v závěru

Na podzimní výhru 3:2 navázat nedokázali, ani nezopakovali výkon proti lídrovi z Bohušovic a ve Velkém Březně podlehli o dvě branky (0:2)....

 
V derby se hattrickem blýskl Malý

Okresní derby zvládli a vrátili soupeři podzimní prohru. Fotbalisté SK Roudnice porazili na domácím stadionu Sokol Pokratice - Litoměřice...

 
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 13. - 14. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne představí v domácím...

 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
Skolili lídra, hattrick pro Hlavsu
 
Hoznédl: Prochodili jsme poločas
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS