Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Přípravka U11 desátá v ČR

12.05.2023 | sk

Fotbalová přípravka SK Roudnice nad Labem U11 se přes tři kvalifikace probojovala do finálového turnaje PLANEO CUP Poháru mládeže FAČR 2022 - 2023, které se konalo na Městském atletickém stadionu v Benešově. V konkurenci nejlepších 24 týmů ČR nepropadla, naopak 10. místem potěšila. A to nejen trenéry, početné příznivce, ale i všechny z fotbalové rodiny SK Roudnice. Gratulujeme.

Po příjezdu jsme krátce vyzpovídali trenéra Romana Vilánka. 

Jaký zápas byl pro vás na dvoudenním turnaji nejnáročnější? 
Nejtěžší pro kluky bylo vyrovnat se s atmosférou turnaje a vlastní nervozitou. Bohužel to se nám v sobotu moc nepovedlo a bylo to vidět na herním projevu. Klukům chyběla odvaha, zbytečně se uchylovali k nákopům a v naší hře se vyskytovalo nezvykle moc nepřesností. Pozitivní ale bylo, že se opravdu moc snažili, nikdo nic nevypustil a nechávali na hřišti všechno. Ve skupině jsme skončili na třetím místě, díky tomu jsme se dostali do stříbrné skupiny, kde se hrálo o 9. až 16. příčku. V neděli už byl náš výkon mnohem lepší a po vítězstvích nad Jabloncem, Hradcem Králové, Porubou a remízou s Libercem to vypadalo, že můžeme stříbrnou skupinu vyhrát, jenže to jako by nám opět svázalo nohy a v zápase se Slavií jsme neudrželi herní standard. Přestože jsme dvakrát vedli, byla z toho nakonec prohra 2:4. V posledním zápase turnaje jsme se rozloučili vítězstvím nad Chlumcem nad Cidlinou a bylo z toho výsledné 10. místo.

A bylo i na lepší umístění?
Před turnajem bychom takové umístění mezi nejlepšími týmy Čech a Moravy samozřejmě brali, ale v kontextu toho, že jsme turnaj odehráli spíše průměrnými výkony, nás to může i trošku mrzet.

Mělo finálové setkání předpokládanou kvalitu?
Turnaj měl obrovskou kvalitu. Pro nás to jsou neocenitelné zkušenosti, které budeme chtít zúročit v dalších trénincích a utkáních.

Měli jste podporu i v hledišti?
Na turnaji byla vyhlášena i soutěž o nejlepší fanoušky, což mezi rodiči vyvolalo úžasné fandění a rachot, spousty bubnů, světlic, vlajek - prostě zážitek i v tomto ohledu. Tímto bych chtěl poděkovat našemu roudnickému kotli, který se v Benešově určitě neztratil.

Výsledky sk. C: Roudnice - Bohemians 1:4, Sparta Brno 0:4, Vestec 6:2, Ostrava 2:0, Tempo Praha 1:5. Stříbrná skupina: Roudnice - Liberec 2:2, Chlumec n. Cidl. 5:2, Slavia Praha 2:4, Hr. Králové 3:1, Poruba 2:0, Zlín 3:0 (+ započítaný zápas ze skupiny proti Viktorii Vestec). 

Konečné pořadí: 1. FC Sparta Brno, 2. FC Zbrojovka Brno, 3. 1. FK Příbram, 4. SK Sigma Olomouc, 5. FC Slovácko, 6. AC Sparta Praha, 7. SK Sparta Kolín, 8. CU Bohemians Praha, 9. SK Slavia Praha, 10. SK Roudnice, 11. FC Slovan Liberec, 12. FC Hradec Králové, 13. TJ Viktoria Vestec, 14. 1. FC Poruba, 15. FC Zlín, 16. FK Chlumec nad Cidlinou, 17. MFK n. M. nad Metují, 18. FC Baník Ostrava, 19. FC Ivančice, 20. SK Dynamo České Budějovice, 21. FC Kuřim, 22. FC Tempo Praha, 23. FC Písek, 24. FK Baník Sokolov.

Nejlepší hráč: Miroslav Machata (FC Hradec Králové), nejlepší střelec: Lukáš Sehnal (FC Sparta Brno), nejlepší brankář: Šimon Slabý (AC Sparta Praha).

SK Roudnice: David Kočí, Otto Starý, Šimon Bulíř, Dennis Plecitý, Dominik Doubrava, Radim Fiala, Matěj Vilánek, Vilém Špinar, Sebastian Králík, Matyáš Kumpricht, Vítek Moulík.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS