Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Mladší žáci doma stoprocentní

18.05.2023 | sk

V ligových duelech byli tentokrát mladší žáci SK Roudnice nad Labem stoprocentní. V domácím prostředí porazily výběry U13 i U12 bez větších problémů Sportovní klub Střešovice 1911. 

Liga U13

Ve vyrovnané nadstavbové skupině každý tříbodový zisk mění pořadí. Proti Střešovicím po bezbrankové úvodní třetině udeřili roudničtí fotbalisté dvakrát na začátku prostřední části. Hosté kontrovali v úvodu poslední půlhodiny, ale kontaktní gól je nenastartoval. Domácí po čtyřech minutách znovu odskočili a v dalších průběhu navýšili vedení až na 7:1. Pražané v závěru jen ze standardky snížili.  

Roudnice - Střešovice 7:2. Branky: Daňkovský 3, J. Martan 2, Kalaš, Šámal - Bouzek, Martinka. 

Roudnice: Pekař, Němec, Dlouhý, Šámal, Váňa, Oliva, Špiner, Gala, J. Martan, M. Martan, Hájek, Kalaš, Daňkovský, Jindřich. 

Liga U12

Proti Střešovicím, které ještě v nadstavbě nezískaly ani bod, byli domácí favoritem. A svou roli začali potvrzovat od první minuty, kdy se trefil Drahozal. Hosté sice ve druhé části snížili na rozdíl dvou branek, ale roudničtí hráči zvrat nepřipustili. Naopak soupeři odskočili.  

Roudnice - Střešovice 8:3. Branky: Drahozal 3, Špiner 2, Hambálek, Horáček, Šeba - Přikryl, Bartoň, Guidji.

Roudnice: Rosa, Kotrba, Brabcová, Mäsiar, Opolzer, Hambálek, Drahozal, Horáček, Macák, Bureš, Bohatec, Šeba, Vilánek, Špiner.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS