Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Na Dukle týmy SK nebodovaly

14.09.2020 | sk

Na hřišti pražské Dukly, která zatím v novém ročníku žákovské divize B neztratila ani bod, fotbalisté SK Roudnice neuspěli. Patnáctka podlehla domácím 7:2, mladší čtrnáctka prohrála zbytečně vysoko 8:0.  

Divize U15

"Čekal nás jeden z nejsilnějších soupeřů v soutěži, proto jsme k tomu tak přistoupili. Do utkání jsme nastoupili s jasnými pokyny, které jsme zodpovědně plnili celý první poločas. Dokázali jsme si vytvořit daleko více brankových příležitostí než soupeř, ale trápila nás efektivita, Tumpach měl možnost vstřelit snad hattrick. Přesto paradoxně první udeřili domácí z rychlého brejku. Dvě minuty po inkasované brance jsme dokázali zareagovat a Lojek srovnal. Nesmírně náročný herní styl, který jsme praktikovali, jsme vydrželi plnit na jedničku do 34. minuty, kdy začínalo být znát, že běh bez míče je opravdu náročný. Fyzicky jsme bohužel nestíhali správně dostupovat jako doposud a v rychlém sledu dvakrát inkasovali," popsal první poločas roudnický asistent Dominik Majer. 
"Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit stejně, plnit úkoly, vytvářet si dál stejným způsobem gólové příležitosti. V 53. minutě bohužel přišla první chybička v obranné fázi a domácí zvýšili na 4:1. My jsme však nevěšeli hlavy a chtěli jsme se dál rvát o výsledek. Lojek po autovém vhazování nádhernou ranou pod břevno snížil na 4:2. Bohužel se logicky dostavila vyčerpanost, síly odcházely a my jsme už nestíhali nabírat náběhy a podobně. Proto soupeř skóroval v 63., 66. a 80. minutě a podtrhl tak svou sílu - 7:2. Chci ale poděkovat každému z našich kluků. To, co předvedli dnes, to jakým způsobem se rvali o výsledek, smekám klobouk. Přes nepříznivý výsledek jsem nadšený, kluci byli opravdu výborní."

Dukla Praha - Roudnice 7:2 (3:1). Branky: Krahula 2, Sladovník 2, Strnad, Sandev, Štefan - Lojek 2.

Roudnice: Štrupl - Fictum, Cuper, Melen (55. Bartoš) - Němeček, Horáček, Tichota, Lojek, Tumpach (67. Macek), Nodl - Dorant.

Divize U14

Ne a ne. Na Duklu to zkrátka roudnický ročník 2007 neumí. Tentokrát dostal od pražského týmu osmičku.  "Je to pro nás už asi opravdu nějaký syndrom Dukla. Kluci měli zase svázané tkaničky," glosoval porážku s úsměvem trenér SK David Plicka, aby už vážněji dodal: "Od úvodních minut to bylo z naší strany bez pohybu i bez odvahy. Až po změně stran se kluci po promluvě přece jen probrali. Radost nám udělal jen výkon Motejla, který ač mladší, zastínil starší spoluhráče, no a pak měli chuť možná ještě tak dva kluci, jinak to opravdu tentokrát dobré nebylo." 

Dukla Praha - Roudnice 8:0 (6:0). Branky: Kejmar 4, Nedbal 2, Štěrba, Rekl. 

Roudnice: Fric - Dlouhý (41. D. Tříska), D. Malina, Motejl, A. Tříska - L. Malina - Kubalík, Mikas, Vondráček (41. Soušek), Hubený - Bulíř.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS