Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Patnáctka konečně zabrala

04.10.2020 | sk

Ve víkendových divizních duelech se na domácím trávníku podařilo vybojovat tři body roudnické patnáctce, která porazila Junior Chomutov 3:1 i díky hattricku Lojka. Čtrnáctka ale v utkání o druhou příčku podlehla soupeři 1:4.

Divize U15

Chtěli zase konečně v soutěži bodovat, což se jim také podařilo. Fotbalisté SK Roudnice porazili na domácím hřišti Junior Chomutov 3:1. Hattrickem se blýskl Lojek, hosté stačili v závěru už jen snížit z pokutového kopu. 

"Čekal nás důležitý zápas o záchranářské pozice a den před utkáním jsme bohužel řešili, kteří hráči na nás vůbec nastoupí. Postihla nás větší marodka a nakonec jsme byli rádi, že mohlo dorazit devět kluků ročníku 2006. Tým jsme tak doplnili o rok mladšími kluky a musím říct, že tentokrát si vše sedlo. Od začátku jsme soupeře přehrávali a bylo potřeba převahu přetavit v nějaký ten gól. To se naštěstí ve 20. minutě povedlo a díky Lojkovi jsme šli do vedení. Před poločasem jsme přidali ještě dva góly a konečně jsme měli o přestávce klid. V druhém poločase se hrál útočný fotbal na obě strany a kupodivu padl pouze gól z penalty, kterým hosté korigovali stav na 3:1. Jsem moc rád, že jsme konečně zvládli vyrovnaný duel zvrátit na naši stranu a věřím, že to bude vzpruha do příštího zápasu ve Varnsdorfu, který bude z hlediska bojů o záchranu také velice důležitý," dodal roudnický trenér Matěj Lačný.  

Roudnice - Junior Chomutov 3:1 (3:0). Branky: Lojek 3 - Wottawa.

Roudnice: Macek - Bartoš, Němeček, Melen - Tichota, Horáček, Mikas (41. Procházka), Kubalík (41. Hubený) - Dorant - Lojek, Fictum (68. Štrupl).

Divize U14

Zápas o druhou příčku tabulky fotbalisté SK nezvládli, už v poločase měli tříbrankové manko a ani po změně stran se jejich výkon příliš nezlepšil. 

"Chyběla nám především herní odvaha. Paradoxně nejvíc chtěli ti hrát ti kluci, kteří už měli v nohách poločas z předchozího zápasu za U15. Další na ně bohužel nenavázali. Dostali jsme první góly po chybách, které pramenily právě z toho strachu hrát, nedostoupili jsme soupeře a inkasovali po dvou pokusech z dvacítky. V této kategorii většina gólmanů na střely pod břevno nedosáhne. Dnes jsem na hráčích neviděl potřebnou snahu porvat se o výsledek," poznamenal trenér domácích David Plicka.    

Roudnice - Chomutov 1:4 (0:3). Branky: Kosorič - Kocourek, Podzimek, Bernas, Zicho.

Roudnice: Soušek - Haudke, Procházka, D. Malina, Hubený (62. Tříska) - Kosorič, Dlouhý (44. Černý), L. Malina, Mikas (70. Macek), Kubalík - Bulíř.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS