Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Představujeme: Jan Aubrecht

29.10.2020 | sk

V době nucené fotbalové pauzy vám na klubových stránkách Sportovního klubu Roudnice nad Labem představíme hráče A týmu, kteří před podzimní části sezony 2020 - 2021 začali nově (či staronově) oblékat modrobílé barvy SK v I. A třídě. Dnes dostává prostor záložník Jan Aubrecht, kterého pro web ohodnotil i hlavní trenér.

Sportovní kariéra: S fotbalem jsem začal asi v 6 letech v Brozanech, kde jsem hrál vždy se staršími kluky, jelikož tam nebylo tolik mládežnických kategorií. V 10 letech jsem šel na hostování do Roudnice, kde se nám poměrně dost dařilo a začal jsem dostávat první pozvánky do krajských výběrů, díky kterým jsem šel ve 13 letech do Teplic a následně do Ústí nad Labem, kde jsem zároveň chodil i na střední školu. Poté jsem v roce 2017 přestoupil sem do Roudnice, kde hraji doteď. 

Číslo dresu: 7.

Pozice: Jakákoliv ofenzivní, ale nejčastěji asi krajní záložník. 

Věk: 20 let.

Oblíbený klub: V české lize Bohemians 1905 a v zahraničí Real Madrid. 

Oblíbený hráč: Cristiano Ronaldo a Kylian Mbappé. 

Oblíbené jídlo : Sushi a pizza. 

Oblíbené pití: Neperlivá voda nebo Aloe Vera. 

Oblíbená hudba: Nejvíce český rap, jinak si poslechnu vše. 

Koníčky: Rád cestuji, hraji rekreačně tenis nebo jakýkoliv jiný sport. A po večerech si rád zahraji Playstation nebo koukám na filmy. 

Oblíbený film (seriál): Rád sleduji Netflix a baví mě filmy od Marvelu. 

Kdo byl zatím ze soupeřů v I. A nejsilnější: Podle mě je pro nás každý tým těžký, protože nemáme ustálené výkony, ale pokud bych měl říct, kdo byl nejsilnější z těch, co jsem nastoupil, tak to byly asi Neštěmice, které jsou zaslouženě na první místě. Hrály dobře týmově i herně. 

Který zápas byl ze strany SK Rce zatím nejvydařenější: Jak jsem psal v předchozí odpovědi, tak osobně asi nemám žádný nejvydařenější zápas, protože se na každou výhru hrozně nadřeme a nedokážeme podat nějaký stabilní výkon. Ale pokud bych měl jeden vybrat, tak to byl zápas v Ervěnicích, kde jsme bojovali od 20. minuty v 10 hráčích a dokázali zvítězit. 

Kde jsou největší slabiny i přednosti současného roudnického týmu: Největší slabina je asi hodně mladý a nezkušený tým, ale zase na druhou stranu jsme běhaví a nepříjemní v presinku. Ale myslím si, že by týmu nejvíce pomohl příchod nějakých zkušených hráčů, co tu třeba dříve působili a za mě je i škoda zrušení B týmu, kde se mohli hráči připravovat na A tým. 

Tvůj největší sportovní zážitek (i mimofotbalový): Největší fotbalové zážitky mám asi v mládežnických kategoriích - zápas proti Schalke a turnaj s výběrem v Rakousku. Pak postupy s Roudnicí do I. A třídy. 

Fotbalové cíle: Rád bych se dostal s Roudnicí minimálně do krajského přeboru, protože si to tenhle klub s takovým areálem a mládeží rozhodně zaslouží. 

Jak se připravuješ v tomto období: V tomto období cvičím nebo chodím běhat. 

Kdy myslíš, že se zase začne trénovat a kdy se rozehrají soutěže: Vzhledem k tomu, jaká je situace, tak si myslím, že to s amatérským fotbalem nevypadá moc dobře, a vše bude možné až po novém roce, jestli vůbec.

Očima trenéra Jakuba Pekaře: S Honzou jsem se poznal až po mém příchodu do Roudnice. Věděl jsem, že se jedná o talentovaného hráče s velkým potenciálem, který ale zatím nedokázal plně využít. Je prototypem moderního křídelního útočníka, který je velmi silný v soubojích jeden na jednoho. Má velmi dobrou střelu i zakončení. Bohužel se do něj zatím nedostává tolik, kolik bych si představoval. Zapracovat ještě musí na defenzívě a přepínání při ztrátě míče. Náš vzájemný vztah prošel zajímavým vývojem. Honza klub v zimě opustil a o jeho návratu jsme se domluvili v průběhu letní přípravy. Do zbytku přípravy naskočil s velkou chutí a podával slušné výkony. Začátek sezóny ovlivnilo jeho velmi přísné vyloučení, po kterém dostal třízápasový trest. Před přerušením soutěže ještě stihl nastoupit v Neštěmicích, kde patřil jednoznačně k nejlepším na hřišti. Právě tohle utkání ukázalo, jakým vývojem Honza prošel. Z bezstarostného kluka se snad postupně stává lídr mužstva. Chci tomu věřit, protože Aubiho fotbalové kvality jsou neoddiskutovatelné. V poslední době začal trénovat tak, jak se na hráče jeho kvalit patří, a musím říct, že někdy fakt jen s úžasem pozoruji, co umí. Pokud se mám bavit o potenciálu - tak ten je jednoznačně hodně vysoký a záleží jen na Aubim, jestli ho dokáže plně využít. Rád mu v tom budu nápomocen a věřím, že jsme na správné cestě.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS