Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dobrý závěr je vynesl na 4. místo

07.12.2021 | sk

Po první polovině soutěže patří fotbalistům SK Roudnice nad Labem čtvrtá příčka tabulky I. A třídy za Černovicemi, Proboštovem a Neštěmicemi. V patnácti mistrovských duelech získali hráči z Podřipska 28 bodů, když osmkrát vyhráli za tři body, jednou uspěli při penaltovém rozstřelu, dvakrát brali jen bod a čtyřikrát odcházeli ze hřiště s prázdnou.

Roudničtí nastříleli 48 branek, lepší v tomto parametru byli jen hráči z Neštěmic (85), Proboštova (55) a Spořic (53). V modrobílém dresu měli na podzim nejpřesnější mušku Slavíček s Mrázkem, kteří se do sítí soupeřů trefili třináctkrát. V počtu obdržených branek patří celku SK také čtvrté místo (24) za Dobroměřicemi (18) a Proboštovem s Černovicemi (oba 23).  

Roudničtí vyšli na podzim střelecky naprázdno pouze dvakrát, s Neštěmicemi a Bílinou, naopak hned šestkrát udrželi gólmani čisté konto - Libouchec (Doležal), Dobroměřice (Doležal), Spořice (Doležal), Klášterec (Doležal), Střekov (Balcar), Ervěnice-Jirkov (Doležal). 

Na lavičce týmu SK se v průběhu sezony objevili hned tři trenéři, ale Václav Srp (kouč U14) vypomohl pouze jednou, když na Bezděkově dovedl ve dvojici s Jaromírem Hubeným domácí k výhře 4:0. Předtím vedl roudnický výběr Jakub Pekař: "Fungovalo to střídavě, což je věc, kterou nemám rád. Prostě mi vadí, když nemůžu alespoň trochu předvídat, jak bude duel od mého týmu vypadat. I když to samozřejmě nejde absolutně nikdy, ale alespoň trochu vědět to chci. Měli jsme zápasy, spíše pasáže, které byly kvalitní, ale pak také ty, které dobré nebyly vůbec. Hodně jsme bojovali s defenzivou, kdy nám hlavně v zápasech proti těm lepším mančaftům chyběl Vojta Husák. Doma jsme až na Rumburk neztratili bod, ale venku jsme výsledky nedělali. Bylo to zkrátka nevyrovnané. Přitom jsem stále přesvědčený o tom, že ten mančaft je silný a je škoda, že hraje v I. A třídě. Asi to bude znít divně, ale já si opravdu myslím, že v krajském přeboru by mu to vyhovovalo paradoxně víc, předváděl by jiný fotbal a byl důstojným soupeřem. Ti kluci jsou připravení na rychlý a technický fotbal, bohužel ne na pomalé dobývání, kdy soupeři hrají zezadu, opatrně, kouskují hru. Roudnický tým je stále mladý a na tohle zkrátka ještě připravený není a asi ještě nějakou dobu nebude."

V posledních pěti podzimních duelech koučoval Roudnici Ondřej Rohlíček: "Když to vezmeme po zápasech, tak třeba v Mojžíři jsme měli i štěstí, s Kláštercem jsme rozhodli až ve druhé půli, kdy asi méně trénovanému soupeři došly síly. Střekov, jak už jsem několikrát zmiňoval, ani nemá cenu hodnotit a proti Ervěnicím / Jirkovu jsem byl spokojený s druhým poločasem. Co mě ale hodně mrzí, a mrzet ještě dlouho bude, to je duel se Šluknovem. Ten jsme měli zvládnout za tři body, ale doma jsme pouze remizovali a nakonec padli i v penaltách. To je pro mě ztráta. V těch pěti zápasech jsme dali hodně gólů, udělali 13 bodů, ale nějak zvlášť bych to nepřeceňoval. Hráli jsme proti mančaftům ze spodu tabulky, takže to byly spíš takové povinné body."  

Výsledky SK Roudnice: Neštěmice 0:3, Libouchec 4:0, Proboštov 2:6, Rumburk 5:4 pk, Liběšice 1:3, Černovice 4:2 (Bezděkov), Ledvice 2:3 pk, Dobroměřice 1:0, Bílina 0:1, Spořice 4:0 (Bezděkov), Mojžíř 2:1, Klášterec n. O. 7:0, Šluknov 2:3 pk, Střekov 9:0, Ervěnice - Jirkov 6:0.

Střelci SK Roudnice: 13 - Slavíček, Mrázek, 6 - Brůža, Holcman, 3 - Aubrecht, 2 - Barcal, Šeba, 1 - Kadlec, Ryska. 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS