Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší dorost SK uspěl, mladší těsně padl

11.03.2017 | sk

Vstup do jarní části krajského přeboru vyšel lépe staršímu dorostu, který porazil Neštěmice 3:1. Mladší dorostenci i přes zlepšení ve druhém poločase těsně podlehli.  

Starší dorost

Domácím chvíli trvalo, než našli správný rytmus. Pak se ale rozehráli a s celkem ze špičky tabulky získali cenné tři body.  

Roudnice - Neštěmice 3:1 (0:1). Branky: Hádek 3 - Lai Hoang.

Roudnice: Šrettr - Jelínek, Husák, Hyťha, Barcal, Řehák, Pivoňka, Voves, Honzajk, Jansa, Hádek (Mikš, Havlíček, Šeba).

Mladší dorost

Roudničtí inkasovali jako první, i když i oni se dostávali do nadějných příležitostí. Hosté pak vedení navýšili a domácí, kteří řadu šanci nevyužili, už stačili jen snížit.

Roudnice - Neštěmice 1:2 (0:2). Branky: Brůža - Rubeš, Nauš.

Roudnice: Čížek - Bařtipán, Vlček, Kulas, Šeba, Pospíchal, Löffelmann, Černý, Švimberský, Brůža, Němec (Pokorný, Červenka, Písař).

Tomáš Vecko (šéftrenér mládeže): "Jsme spokojeni hlavně s výkonem staršího dorostu, ten v Neštěmicích dostal na podzim sedm gólů a dnes to bylo o třídu lepší. Bohužel jsme nechytili začátek, s čímž máme problémy, nebyli jsme koncetrovaní, chvíli jsme se hledali. Pak už ale hráči začali prodávat ten potenciál, který mají. Posílili jsme o tři hráče, Vojtu Husáka, Péťu Hyťhu a Láďu Šrettra, což jsou dva stopeři a gólman, takže se změnila organizace celé obrany a tím i zlepšila hra celého mužstva.
 Starší dorost byl silnější v kombinaci, zkrátka sehranější. U mladšího dorostu právě ta kombinace ještě vázne. Je vidět, že jsou kluci mladší nejen fyzicky, ale i mentálně. No a co mě dnes hodně mrzelo, to byl fakt, že rozdíloví hráči nám na delší čas zbytečně vypadli ze hry. Potěšující naopak bylo, že ve druhém poločase jsme byli agresivnější, bojovnější, vytvářeli si šance. Bohužel jsme ale z těch pěti, šesti skórovali jen jednou."

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS