Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Roudnice zahajuje, kádr se příliš nezměnil

14.07.2017 | sk

Není to ani měsíc, kdy skončil mistrovský ročník a už startuje příprava na další. V něm bude A tým SK Roudnice nad Labem nastupovat jako nováček I. B třídy. 

 Příprava začíná v sobotu 15. července v 10 hodin v areálu SK. "Zapojit by se měli všichni, kteří vybojovali postup, nějaké hráče máme navíc v jednání. Na post gólmana by měl přijít Doležal, který naposledy chytal ve Vilémově. A odejít by možná mohl pouze Stejskal do Štětí. Jsou ale prázdniny, dovolené, takže asi kompletní kádr k dispozici mít hned v úvodu nebudeme," říká Jiří Šmidrkal, který povede s Romanem Potočným SK i v následující sezoně.

 Celou letní přípravu absolvuje SK v domácím prostředí. "Prvních 14 dní budeme trénovat třikrát týdně, pak klasicky dvakrát. Čekají nás turnaje v Libochovicích a Mšeném - lázních, přátelák s týmem Vraňan a v jednání jsou ještě další dva zápasy."
 
 I když bude Roudnice v soutěži nováčkem, myslí na vrchní polovinu tabulky, "Chceme hrát určitě co nejvýš, více než polovina mančaftů je z okresu, takže ty známe. Myslím, že kádr má kvalitu, i když je možná trochu starší. To se ale ukáže až na hřišti. Budeme znovu využívat dorostence z divize a věříme, že to bude klapat."       

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS