Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Jednou penalty pomohly, podruhé ne

11.11.2017 | sk

V dalším kole divize oba dorostenecké týmy SK Roudnice bodovaly. Starší výběr porazil Neratovice / Byškovice 2:1 po penaltovém rozstřelu, mladší naopak podlehl 2:3. 

Divize U19

Postavení v tabulce favorizovalo středočeský výběr, který se dostal na konci prvního poločasu do vedení díky Kalabiškovi. Domácí, které ve druhém poločase podržel hlavně při sólu Maláka a dorážce gólman Čížek, srovnali deset minut před koncem. Faul na Hádka potrestal z penalty Aubrecht. V rozstřelu sice Roudnice dvakrát selhala, ale stejně na tom byl i soupeř, takže rozhodnutí přinesla až šestá série. Po ní brali bod navíc domácí. 

Roudnice - Neratovice / Byškovice 2:1 np (0:1). Branky: 80. Aubrecht z pk. - 40. Kalabiška.

Roudnice: Čížek - Pech, Málek, Hyťha, Pokorný (46. Máša) - Šeba (70. Černý), Pivoňka, Řehák, Honzajk (81. Hakl) - Aubrecht, Hádek.


Divize U17

Po dvou brankách Turana měla Roudnice nášlápnuto ke druhé výhře v řadě, jenže po změně stran nadějný náskok ztratila. "První poločas byl z naší strany letos asi nejlepší. Pokud by tak kluci hráli pořád, těch bodů máme mnohem víc. Plnili všechno, co jsme si před zápasem řekli. Dobře soupeře napadali, příkladně komunikovali. Dostali jsme se do tří gólovek a dvě proměnili. Ve druhé půli jsme bohužel tempo neudrželi. Došly nám síly hlavně ve středu pole, v útoku už jsme nepodrželi míč a soupeř nás začal tlačit. A navíc jsme pykali za žluté, obě branky jsme dostali v oslabení. Ta druhá byla dokonce vlastní. No a penalty nemá cenu hodnotit, tři jsme neproměnili," prozradil trenér SK Tomáš Vecko.  

Roudnice - Neratovice / Byškovice 2:3 np (2:0). Branky: 20. a 34. Turan - 43. Strniště, 72. vlastní.

Roudnice: Skokan - Beran, Kulas, Bařtipán, Vlček - Brůža (72. Kaska), Löffelmann (61. Kutzler), Chvojka, Hakl (72. Černý) - Martínek (56. Šebek), Turan.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS