Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Varnsdorfská dvanáctka si odvezla třináctku

02.09.2018 | sk

První mistrovská utkání ročníku 2018 - 2019 sehrály ligové výběry SK Roudnice U13 a U12 na domácím trávníku, kde hostily Varnsdorf. Do tabulky skupiny C si tentokrát tři body připsali jen fotbalisté U12. Už ve středu 5. září hrají oba výběry SK opět doma, kde od 17 hodin hostí Střešovice. 

Liga U13: Roudnice - Varnsdorf 1:5 (0:3). Branky: Štrympl - Ludrovský 2, Foretník 2, Simm.

Hosté vedli už od čtvrté minuty, Roudnice se prosadila až v závěru za stavu 0:5, když se trefil Štrympl.

Roudnice: Zemanec, Repka, Fictum, Pospíchal, Němeček, Krahula, Kačo, Šimkovič, Soušek, Štrympl, Řechtáček, Jeník, Kozák, Kosorič, Mencl.

Liga U12: Roudnice - Varnsdorf 13:4 (Branky: Mikas 3, L. Malina 2, Kubalík 2, D. Malina, Bulíř, Hubený, Koří, Procházka, Jirásek - Riedel, Bulejko, Dostál, Mareš).

První branku sice vstřelil Varnsdorf, ale pak se domácí rozjeli a nasázeli soupeři 13 branek. "Začátek byl z naší strany nervózní. Měli jsme pár šancí, nastřelili tyčky, ale z náhodné akce se dostali hosté do vedení. Ve druhé třetině se ale kluci zklidnili, srovnali, rychle odskočili a najednou jich bylo plné hřiště. Zápas jsme pak zvládli s přehledem. Hrálo se na dobrém hřišti v pěkné atmosféře, se startem do soutěže jsem spokojený," dodal trenér SK David Plicka. 

Roudnice: Soušek, L. Malina, D. Malina, Bulíř, Dvořák, Dlouhý, Haudke, Hubený, Šafr, Plicka, Mikas, Kočí, Kubalík, Procházka, Jirásek, Fric.  

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS