Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Oba ligové týmy doma stoprocentní

05.09.2018 | sk

Středeční ligové zápasy mladí fotbalisté SK Roudnice zvládli na jedničku. Zatímco výběr U13 porazil SK Střešovice 1911 těsně 5:4, mladší U12 celek z hlavního města rostřílela 28:0. 

Liga U13: Roudnice - Střešovice 5:4. Branky: Krahula 2, Kačo, Řehtáček, Štrympl - Navrátil, Krauz, Kožený, Mužík.

Domácí rozehráli zápas lépe, vedli 2:0 i 3:1, ale soupeř v 60. minutě srovnal. Roudničtí znovu odskočili na dvoubrankový rozdíl  a Střešovice už stačily jen v 84. snížit.

"Jsem za výhru rád, kluci v létě makali, už si ji zasloužili. Tři body jsou dobré, ale škoda, že jich není šest. V prvním kole proti Varnsdorfu, kdy jsme prohráli 5:1, jsme byli podle mě lepší, měli spoustu gólovek, ovšem neproměňovali je. Dnes jsme jich měli mnohem méně a vyšlo to. Dali jsme moc hezké góly, soupeř nás ale párkrát potrestal za chyby vzadu," zhodnotil duel trenér SK Tomáš Vecko, který litoval, že nemá ustálenou sestavu. "Trápí nás zranění, Kuba Jeník je dlouhodobě zraněný s kolenem, Honza Pospíchal si zlomil prsty na ruce a má sádru. Ten tým je hodně namixovaný, kluci často rotují. Pokud by se nám podařilo střídat třeba po sedmičkách, bylo by to lepší. Někteří hráči odehrají velkou porci minut a v těch posledních třetinách je to znát."    

Roudnice: Zemanec, Repka, Fictum, Němeček, Krahula, Kačo, Šimkovič, Soušek, Řechtáček, Štrympl, Kozák, Šedivý, Mencl. 

Liga U12: Roudnice - Střešovice 28:0. Branky: Kosorič 8, Procházka 5, L. Malina 5, Dlouhý 2, Hubený 2, Kubalík 2, Dvořák, Šafr, Plicka, Mikas, 

O vítězi bylo brzy jasno, domácí od první minuty vedení pravidelně navyšovali.

"Co k takovému zápasu říct? Výsledek hovoří jasně, soupeř nebyl ještě na takové úrovni, ale líbilo se nám, že chtěl stále hrát i za hodně nepříznivého stavu. Dnes jsme ale museli dávat víc pokynů, než jindy. Právě proto, že už to bylo tak rychle rozhodnuté," poznamenal jeden z koučů SK Karel Mikas, kterého doplnil David Plicka: "Zatímco jindy chceme, aby to hráči dávali co nejrychleji nahoru, dnes jsme je nabádali ať nepospíchají a míč klidně víckrát otočí. Musíme se naučit hrát i do zavřené obrany, i když popravdě takových zápasů v soutěži asi tolik nebude. Klukům dají pro fotbalový vývoj samozřejmě víc utkání, která jsou vyrovnaná."      
.  

Roudnice: Soušek, D. Malina, L. Malina, Bulíř, Dvořák, Dlouhý, Haudke, Hubený, Šafr, Plicka, Mikas, Kubalík, Procházka, Jirásek, Fric, Kosorič. 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS