Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Patnáctka úspěšná, čtrnáctka prospala poločas

30.09.2018 | sk

Žákovské fotbalové výběry SK Roudnice byly o víkendu úspěšné jen z jedné poloviny, zatímco patnáctka vyhrála, čtrnáctka s Varnsdorfem těsně padla.

Divize U15: Varnsdorf - Roudnice 0:2 (0:1). Branky: Boušek, Kliment.

Roudnice v Jiřetíně pod Jedlovou, kde se hrálo, radost domácím z prvního bodového zisku nedopřála. Ve 13. minutě se trefil Boušek a v 59. přidal gólové razítko Kliment. "Sice jsme vyhráli, ale to je jediné pozitivum. Naše hra neměla potřebné parametry. Místo toho, abychom hráli trpělivě, pozice si připravovali, tak jsme chtěli všechno urvat středem a rychle. Po první půli jsme vedli jen o gól a domácí stále žili. Nejsem spokojený, přizpůsobili jsme se slabšímu soupeři," zhodnotil duel trenér SK Ondřej Rohlíček.     

Roudnice: Tumpach - Zezula, Kulhan, Vlček, Poborský - Kafka, Skřivánek (50. Melichar), Kokeš, Boušek - Rafaj, Kliment (60. Prokop). 

Divize U14: Varnsdorf - Roudnice 1:0 (1:0). Branka: Polhoš.

Čtrnáctka měla podle papírových předpokladů zápas u celku, který do víkendu bodoval jen jednou, zvládnout. O tom, že to nedokázala, rozhodl nevydařený první poločas. "Ten jsme odehráli hodně špatně," přiznal jeden z trenérů SK Pavel Job. "Našimi hrubkami jsme soupeři nabídli čtyři gólovky, naštěstí využil jen jednu. Ve druhém poločase jsme tlačili, měli vyložené šance, jenže se od nás odklonilo sportovní štěstí. To jsme také klukům řekli, byl to trest za tu první půli. Je to poučení do budoucna, alespoň si uvědomí, že nikdo se neporazí sám a že je třeba do každého zápasu dát maximum od úvodu." 

Roudnice: Hotovec - Náprstek, Marejka, Prokop, Čížek (25. Melichar) - Tošner, Jirků (55. Němeček), Láska, Bidlo - Rožec, Kafka (55. Kubánek).

V dalším kole (7. 10.) hostí SK Roudnice U15 a U14 celky z Karlových Varů.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS