Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

SK Roudnice má novou umělku

23.01.2019 | sk

Dočkaly se. Fotbalové celky SK Roudnice nad Labem dostaly před koncem loňského roku dárek v podobě nové umělky, která splňuje nejvyšší nároky. 

"Novou umělku jsme potřebovali, bavili jsme se o tom ve vedení už minimálně dva roky. Ta stará už nesplňovala požadavky na tréninky či zápasy, vždyť tady byla od roku 2005. Dvakrát na ni navíc byly povodně, takže už to nebylo ideální. A výhrady jsme slyšeli i od týmů, které do Roudnice jezdí na různá soustředění," poznamenal předseda SK Roudnice Petr Týma." 

Že by nový travní koberec nenašel potřebné využití, toho se předseda SK neobává. "To určitě ne, máme několik mládežnických týmů, pro které je, stejně tak pro A celek, umělka hlavně určena. Jezdí k nám ale i mužstva z Teplic, Ústí, Prahy, navázali jsme spolupráci s německými Drážďany, v létě jsou tu španělské kempy. A my jim teď můžeme nabídnout ještě lepší kvalitu."

V Roudnici budou využívat umělku, která patří k nejmodernějším. "Firma JUTA, a.s. ji v Čechách položila zatím jen v Plzni, má speciální vlákna, gumu, je v ní i křemen. A vše z toho důvodu, aby třeba dopad hráče i míče na ni byl co nejvíce podobný dopadu a odskoku na přírodním trávníku. Součástí je i závlaha, takže budeme mít šanci ji využívat i v létě, kdy jsou teploty i nad třicítkou."

Umělka nebyla zadarmo. "Je to sice dost drahá záležitost, ale jak už jsem zmiňoval, zajímali jsme se o to dlouhodobě. Podařilo se nám získat dotace, které tvořily podstatnou část, zbytek jsme dodali z vlastních prostředků. Vyšlo to na více než osm milionů korun, ale věříme, že to je dobrá investice do budoucna." 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS