Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Štětí se rozstřílelo ve druhé půli

09.02.2019 | sk

V dalším přípravném duelu nestačili fotbalisté SK Roudnice nad Labem na okresního rivala ze Štětí, který o výhře 3:0 rozhodl po změně stran, kdy se trefili Vokoun, Slanička a Horváth. 

Účastník krajského přeboru měl v Roudnici více šancí, dlouho se ale nemohl prosadit. Hned v úvodu po akci Beláka vykopávali zadáci SK Rce míč z branky, po standardce Vokouna chyběl Svobodovi k dorážce jen krůček a po úniku J. Slavíčka trefil Faust břevno. Sailer v domácí brance si na nedostatek práce určitě nemohl stěžovat, několikrát týmu svými zákroky výrazně pomohl. Ovšem ani jeho protějšek nemohl být úplně v klidu, Kyselovi zatrnulo třeba při střelách Hály či M. Slavíčka.   


První třepetající se míč v síti viděla padesátka přihlížejících krátce po změně stran, za vápnem napřáhl Vokoun a hrdina prvního poločasu zaváhal. "Chtěl jsem to v pohodě chytit, viděl jsem to, jenže mi to tam propadlo. Šlo to jasně na můj vrub, to klidně napište. Stejně mi to teď kluci dají sežrat," dodal s úsměvem zkušený roudnický gólman Václav Sailer. Ten musel pro míč do sítě ještě dvakrát. Nejprve po tečované střele Slaničky a pak i deset minut před koncem, kdy ho po brejku prostřelil Horváth. Na druhé straně byli nejblíže gólu M. Slavíček, Matoušek a na hrotu operující Doležal. Tečku za duelem týmů, ve kterých nastupuje řada bývalých spoluhráčů, udělala rána Brandejse. Míč po jeho pokusu skončil na spojnici Sailerovy branky.     

"Není to žádný zázrak, nemáme dostatečně natrénováno a je nás málo. Řádí chřipky a můžeme být rádi za každý takový zápas. Na krajský přebor je to ale ještě hodně nezralé, snažíme se někoho ještě získat," prozradil trenér Štětí Jiří Ransdorf.     

"Soupeř byl lepší, ale mrzí mě, že jsme mu první dva góly darovali. Máme velkou marodku, hráli jsme zezadu spíš jen na brejky. V útoku nastoupil brankář Darek Doležal, který nehrál vůbec špatně, pomohl nám i Pavel Job, aby nás bylo vůbec jedenáct. Prohráli jsme, ovšem ten výsledek v dnešní sestavě musíme brát," přiznal trenér domácích Jiří Šmidrkal.

Roudnice - Štětí 0:3 (0:0). Branky: Vokoun, Slanička, Horváth.

Roudnice: Sailer - Matoušek, Kühn, Šmidrkal, Matuszewski - Job, Trejbal, Aubrecht, Hála - M. Slavíček, Doležal. 

Štětí: Kysela - Fary, Svoboda, Vacek, Mencl - J. Slavíček, Vokoun, Slanička, Beruška, Faust - Belák (Horváth, Brandejs).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS