Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Trenér U12 Plicka: Tohle nás bavilo

06.04.2019 | sk

V dalším ligovém kole skupiny C hostily žákovské týmy SK Roudnice nad Labem Motorlet. Boje o mistrovské body sledovala pod příjemně palčivým dohledem jarního sluníčka téměř stovka diváků. 

Liga U13


Proti celku, který je v první polovině soutěže rozstřílel 26:1 a ještě neztratil ani bod, se nedaly čekat zázraky. Také v domácí odvetě podlehli fotbalisté SK Roudnice celku z Jinonic vysoko, ale i tak po prohře 0:13 trenér SK Tomáš Vecko našel alespoň jedno pozitivum. "Aniž bych chtěl nějak hanit ostatní týmy, hráli jsme zatím proti tomu nejlepšímu. Ti kluci jsou šikovní na míči, odvážní, líbí se mi. Je patrná škola Jirky Strnada. O kvalitách soupeře jsme věděli, připravovali jsme se na to poctivě i před duelem, jenže dostaneme dva góly do tří minut a je to," mrzelo roudnického kouče. Teprve pak domácí pomalu ztráceli ostych. "Druhá třetina už byla lepší, nebáli jsme se hrát. Ale pořád tam byl patrný velký respekt před některými vyššími hráči soupeře." Domácí inkasovali třináctkrát, sami se neprosadili ani jednou. "To je další věc, která nás sráží. Kvalitní soupeř si proti nám vypracuje třeba dvacet šancí, ale deset promění. My jich máme třeba pět, ovšem nedáme nic. Zatím nám chybí klasický snajpr," dodal Vecko.     

Roudnice - Motorlet 0:13 (0:4, 0:3, 0:6). Branky: Tichý 4, Steiner 3, Gurmu, Pán, Adamiec, Souček, Chekrygin, vl.). r. Kučera, 89 diváků. 

Roudnice: Macek, Štrupl, Kozák, Fictum, Pospíchal, Němeček, Tichota, Luc, Šimkovič, Repka, Filous, Chromý, Řechtáček, Bartoš.

Liga U12

Roudničtí na hřišti soupeře na podzim vyhráli 6:3, ale trenéři nebyli s výkonem spokojeni. O víkendu v odvetě na domácí umělce jen remizovali, ale tentokrát duo David Plicka - Karel Mikas svěřence chválilo. "Pro mě krásný a vyrovnaný zápas. Takhle chceme hrát. Byla tam hromada šancí, my jsme jich hodně nevyužili, ale na druhé straně soupeř také. V závěru už to hosté trochu zjednodušili, my chtěli pořád předvádět svoji hru. Viděli jsme parádní individuální výkony, pěkné akce. Tohle nás bavilo," zhodnotil utkání jeden z domácích koučů David Plicka.  

Roudnice - Motorlet 4:4 (1:2, 3:1, 0:1). Branky: Bulíř 2, Mikas, L. Malina - Navrátil, Fudali, Štěrba, Kuncl, r. Hoffman, 89. 

Roudnice: Soušek, L. Malina, Hubený, Plicka, Mikas, Dvořák, Kubalík, Procházka, D. Malina, Kosorič, Šafr, Bulíř, Jirásek, Fric.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS