Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Stoprocentní zisk žákovských týmů SK

07.04.2019 | sk

Domácí prostředí využily beze zbytku. Žákovské výběry SK Roudnice porazily v zápasech 14. kola divize B Fotbal Neratovice / Byškovice. Patnáctka zvítězila 3:0, čtrnáctka nejtěsnějším rozdílem 1:0. 

Divize U15


Roudnice přečkala v úvodu příležitosti soupeře a po změně stran udeřila. "Do páté minuty jsme klidně mohli prohrávat 0:2, to se naštěstí nestalo. Podržel nás gólman a pak už jsme se jen zlepšovali," oddychl si trenér SK Ondřej Rohlíček. Krátce po změně stran po akci Kafky dával do odkryté branky na 1:0 Kliment. Ve 44. zabojoval Rafaj a z úhlu vypálil přesně - 2:0. V 60. si stejný hráč naběhl do uličky a brejk zakončil bezchybně - 3:0. Domácí mohli přidat i další góly, Kokešovu bombu ale vytěsnil brankář na břevno a Rafaj už hattrick nezkompletoval. 

"Na soupeře jsme se v týdnu připravovali, věděli jsme, kde má silné stránky a podařilo se nám je eliminovat. Všechny kluky musím pochválit. Plnili to, co jsme chtěli a konečně se nám to vyplatilo bodově," dodal Rohlíček.  

Roudnice - Neratovice / Byškovice 3:0 (0:0). Branky: 44. a 60. Rafaj, 36. Kliment. 

Roudnice: Smejkal - Zezula, Kulhan, Vlček, Poborský - Kafka (67. Šveňha), Skřivánek, Kokeš, Boušek - Rafaj (68. Vavrný), Kliment (59. Skokan). 

Divize U14 

O nejtěsnějším vítězství domácích rozhodla individuální akce Kafky z 22. minuty. "Chtěli jsme dnes dvě věci, zopakovat dobrý výkon z Ústí a doplnit to i dobrým výsledkem. Podařilo se nám ale jen to jedno, tedy výhra," přiznal trenér SK Zbyněk Vavruška. "Nedostali jsme se pořádně do tempa. Neratovice hrály na tři středové hráče a my na to neuměli reagovat. Mají navíc dva šikovné stopery, kteří ty naše nákopy přes střed hravě posbírali. Chtěli jsme se prosazovat po stranách, jenže se nám to nevedlo. Chyběla nám přesnost v přihrávkách, klid, taková ta taktická vyzrálost. Dneska to zkrátka nemělo ten správný šmrnc," uzavřel hodnocení roudnický kouč.    

Roudnice - Neratovice / Byškovice 1:0 (1:0). Branka: 22. Kafka. 

Roudnice: Naiman - Prokop, Marejka, Čížek, Tošner - Jirků, Láska, Bidlo, Melichar (47. Rožec) - Kafka (57. Náprstek), Fidler (65. Kubánek). 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS