Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Doma uspěla jen čtrnáctka

11.09.2019 | sk

Starší žáci SK Roudnice U15 a U14 hostili v dalším divizním kole FC Háje Jižní Město. Tentokrát se podařilo uspět jen čtrnáctce, patnáctka těsně podlehla. 

Divize U15


Roudnickým domácí zápas nevyšel, prohrávali už 0:3 a závěrečný finiš přišel pozdě. "Od začátku to byl z naší strany špatný výkon. Těch 0:1 v poločase pro nás bylo ještě milosrdných. Soupeř byl důraznější, hrál účelněji, byl zkrátka lepší. Po poločase, v době, když jsme si mysleli, že začíná přece jen trochu uvadat, jsme inkasovali podruhé a kluci měli hlavy dole. Trochu jsme překopali sestavu, podpořili útok, ale přišel brejk a bylo to už 0:3. Sice jsme pak v posledních minutách dvěma góly snížili, ale to už byla jen taková labutí píseň," zhodnotil duel domácí kouč Zbyněk Vavruška. 

Po dvou zápasech mají jeho svěřenci na bodovém kontě nulu. "Takhle by to nešlo. Musíme mančaft pozměnit. Ve středové řadě máme sice šikovné fotbalisty, ale chybí nám tam důraz. Soupeři nás tam díky fyzickým dispozicím přetlačí, na to musíme reagovat," naznačil změny v sestavě Vavruška.  

SK Roudnice - FC Háje Jižní Město 2:3 (0:1). Branky: Rožec 2 - Větrovec, Pacák, Andronikov,

Roudnice: Naiman - Čížek (41. Rožec), Marejka, Tošner, Balaštík (41. Strach) - Jirků, Láska (41. Kafka), Bidlo (79. Hotovec), Melichar - Fidler, Náprstek.  

Divize U14

Domácí do duelu vstoupili skvěle, vedli už v první minutě po gólu Doranta. "V týdnu jsme kluky upozorňovali na chyby z prvního zápasu. Chtěli jsme, aby byli důraznější, lépe napadali rozehrávku, nebáli se a vyšlo to hned v první minutě. Soupeř rozehrál, my mu sebrali míč a skórovali. To byl ideální moment, aby se tým nastartoval. A hned ve 12. minutě pak přišel druhý gól. Soupeř byl asi trochu zaskočený a my přidali ještě třetí branku. Bohužel jsme mu v poslední minutě první půle darovali standardku a on snížil," popsal průběh úvodní části trenér SK Roudnice Matěj Lačný. Po změně stran mohli domácí několikrát skórovat, proti byl ale gólman hostujícího týmu. "Vychytal nám minimálně tři velké šance. Soupeř pak sice v závěru jednou skóroval, ovšem výhru už jsme udrželi. Je pro nás cenná i z toho důvodu, že hráči vidí, že to, co děláme na tréninku, má smysl."  

Roudnice - Háje Jižní Město 3:2 (3:1). Branky: Dorant 2, Horáček - Pechanec, Šilhánek. 

Roudnice: Macek - Fictum, Cuper, Němeček, Melen (41. Havlák) - Luc (74. Šimkovič), Adelt - Filous (61. Bartoš), Horáček, Tichota - Dorant.    

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS